LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren hyr ut lyxvillan – så mycket kostar det i veckan

26 jan, 2024 
Pernilla Wahlgren har lagt ner otaligt många timmar på att inreda hemmet.
Nu hyr hon ut sin älskade villa – så här mycket kostar det i veckan!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejtBrand logo
Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejt

Under flera år har vi fått följa Pernilla Wahlgren, 56, i husbygget av Villa Wahlgren. Det hela började med att hon var och kollade på en tomt på Lidingö, en tomt som bara låg ett stenkast ifrån bästa vännen Emilia Löf Karlsson.

Efter lite betänketid bestämde sig Pernilla för att slå till och resten är historia. Idag står det pampiga lyxhuset färdigt och det enda som är kvar är lite fix med poolen och trädgården.

Men Pernilla har ju även två andra lyxvillor i sin ägo. Casa Rosa och Casa Piña – båda husen ligger i soliga Marbella.

Därför köpte Pernilla Wahlgren nytt hus i Spanien

I Wahlgrens värld har vi fått följa Pernilla och hennes husköp. Casa Rosa var hennes första hus i Spanien och hon fullkomligt älskade de rosa detaljerna och den fina utsikten. Dock var huset lite för litet för henne när alla barnen och familjevänner var där, samt lite väl högljutt från motorvägen precis nedanför.

Annons

Pernilla bestämde sig då för att köpa ett nytt hus; Casa Piña. Det nya huset är större och har en egen pool samt en liten trädgård och Pernilla trivs som fisken i vattnet även i det nya huset.

Det är dock inte lika "Pernilligt" som Casa Rosa, eftersom Casa Piña inte har lika mycket pastellfärger och rosa dekorationer. Men det verkar inte göra Pernilla så mycket.

Så mycket kostar Pernillas hus i veckan

Även om Pernilla troligtvis är ekonomiskt oberoende vid det här laget så är det ju inte så lönsamt att äga tre hus och låta två av dem stå tomma. Pernilla har därför tagit beslutet att hon hyr ut Casa Rosa! Även Casa Piña har funnits tillgängligt för uthyrning tidigare.

Så vad kostar det då för den som är sugen på en vecka i det fantastiska Casa Rosa? Jo, 2 500 euro, vilket motsvarar ca 28 000 kronor.

Det är i ett inlägg i Facebook-gruppen Hyr av svenskar i Marbella som annonsen ligger ute:

”Charmiga Casa rosa Lediga veckor kvar 27, (28 från den 17 juli) 30,31,32,33,34,35. Fantastiskt utsikt över havet från alla rum och terrasser . Söderläge Bara 10 min upp från stranden i san pedro. 3 sovrum (6 sängplatser ) 2 badrum, 2 community pools. Gated, with Security Guard 24/7. 2 min ifrån ligger matbutik och restauranger. Resturang, vinbutik, och köttbutik finns i communityt. 2500 Eur i veckan.”, lyder beskrivningen.

PERNILLA WAHLGREN
Pernilla utanför dörren till Casa Rosa!FOTO: YOUTUBE

FOTO: Wahlgrens värld, Instagram

Annons