Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren bryter ihop i tårar – efter orden om sonen Theo, 11: "Då gråter jag"

12 apr, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Pernilla Wahlgren i tårar när hon pratar om sonen Theo.
Pernilla Wahlgren bryter ihop i tårar i "Wahlgrens värld" när hon berättar om sorgen över att bara få ha sin son Theo hos sig varannan vecka.
Annons

När Pernilla Wahlgren, 50, skilde sig från Emilio Ingrosso, 52, fick hon ensam vårdnad om barnen Oliver, 28, Bianca, 23, och Benjamin, 20, men sin yngste son Theo, 11, får hon bara träffa varannan vecka. Hälften av tiden bor han nämligen hos sin pappa Joachim Lennholm, 44, som Pernilla var tillsammans med under sex år. Ex-paret separerade 2008, när Theo bara var ett år gammal.

I torsdagens “Wahlgrens värld” väljer Pernilla Wahlgren nu att berätta om sorgen att behöva lämna ifrån sig sonen varannan vecka. När hon ska repetera en låt, skriven om just Theo, inför sin show “Kort, glad och tacksam” brister det för artisten och hon bryter ihop i tårar framför produktionen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Många av er har ju tittat in i mitt hus och mina fönster, men på kvällarna när jag är ute och går med min hund så tittar jag ibland också in i andras fönster. Men det finns ett fönster som jag skyndar mig förbi. Det blir för smärtsamt att titta in där. Det är fönstret där min yngsta bor varannan vecka, säger hon ur sitt manus.

Annons

När hon har sjungit låten gömmer hon ansiktet i händerna och gråter öppet.

– Ibland när jag har honom, och vi har otroligt mysigt och bara ligger och kramas, då kan jag börja gråta. Jag blir så lycklig, för att jag har honom. För att han är där. Då gråter jag både för att det är mysigt att han är där och lite för att “imorgon är du inte där. Då ska du till din pappa”, säger hon i programmet.

Separationen mellan Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm var en infekterad historia. Artisten har själv berättat att hon blev bedragen av honom och att han lämnade henne.

– Jag tror att många skilsmässoföräldrar kan känna igen sig i just den känslan, när man tvingas vara ifrån sina barn fast man inte vill. Att mitt barn lever i en annan familj i ett annat hus som jag inte vet hur det ser ut. Det är en konstig känsla, säger hon tårögt.

”Wahlgrens värld” sänds torsdagar 21.00 på Kanal 5.

Annons