ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren bekräftar romansen med Let's dance-profilerna: ”Låg med...”

06 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Pernilla Wahlgren, Let's dance
I Wahlgrens värld avslöjar Pernilla Wahlgren nya detaljer om hennes tid i Let's dance.
10 år efter hennes medverkan berättar hon om intima stunderna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”Brand logo
Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”

Tv-profilen och sångerskan Pernilla Wahlgren, 55, har levt hela sitt liv i offentligheten och har genom åren varit på löpsedlarna många gånger. Något som varit extra mycket i fokus är hennes kärleksliv.

Pernilla och Emilio Ingrosso, 57, gifte sig 1993 och skilde sig fem år senare. Den omtalade relationen skapade rubriker både då och i flera år efter. Paret fick barnen Oliver Ingrosso, 33, Bianca Ingrosso, 28, och Benjamin Ingrosso, 25, tillsammans.

Kort efter uppbrottet träffade Pernilla polisen Joachim Lennholm och tillsammans fick de sonen Theo Wahlgren, 16. Förhållandet med Joachim fick ett abrupt slut endast ett år efter att Theo föddes och sedan dess levde Pernilla som singel i många år – tills hon träffade kärleken Christian Bauer, 56, som hon idag är lyckligt förlovad med.

Annons

Pernilla har tidigare sagt att hon trivdes som singel och att hon inte skulle ha tid med ett förhållande med tanke på hur hektiskt schema hon hade.

Bianca Ingrossos avslöjande om Pernilla Wahlgrens tid i Let's dance

Pernilla har som många andra kända svenskar medverkat i underhållningsprogrammet Let's dance. Under åren har programmet fått ett rykte kring sig. Eftersom man spenderar väldigt mycket tid med sin danspartner och är ganska intim med denne kan kemi lätt uppstå i danslokalerna. Pernilla har vid ett tidigare tillfälle sagt att programmet kallas för "skilsmässoprogrammet" just på grund av detta.

– I Sverige kallas det för skilsmässoprogrammet. Ryktet är att många inleder förhållanden med varandra och att det är lite otrohetsskandaler här och där, har Pernilla tidigare sagt i en intervju.

Att det hettar till bakom kulisserna är något som dottern Bianca även intygat. När hon för ett par år sedan gästade Tom och Petters podcast Över bordet avslöjade hon den intima detaljen om Pernilla.

– Alltså den säsongen som mamma var med i, då låg alla med alla! Hon låg med två, berättade Bianca.

Pernilla Wahlgrens intima avslöjande – bekräftar ryktet

Pernilla har däremot aldrig bekräftat Biancas uttalande och huruvida ryktet det stämmer har varit oklart – fram tills nu.

Annons

Det är i Pernillas reality-serie Wahlgrens värld som hon avslöjar detaljerna om sin tid i Let's dance. Det är när Pernilla och ensamblen från Hybris är i Norge på brunch hemma hos hotelljätten Petter Stordalen, som Pernilla väljer att ta bladet från munnen för första gången.

De har trevligt och skrattar när de plötsligt börjar prata om svenska Let's dance och vad som händer bakom kulisserna.

– Jag låg med två när jag var med. Både min danspartner och en konkurent, säger Pernilla i avsnittet.

Det blir först tyst runt bordet och sedan brister sällskapet ut i skratt.

– Från samma säsong?, frågar Petter varpå Pernilla bekräftar.

Lillebror Linus Wahlgren, 46, sitter med vid bordet och frågar i chock:

– Har du pratat om det här offentligt förut?

– Det är så länge sen så det är preskriberat, säger Pernilla.

– Men det här är ju en bomb. Du bara droppar den. Jag är helt chockad att du bara droppar den som ingenting. Du är totalt filterfri så att det är helt bisarrt alltså, säger Linus.

I synk säger Pernilla sedan att hon inte riktigt vet vad som flög i henne men att det föll sig naturligt att säga det under brunchen.

FOTO: Karin Törnblom/TT JANERIK HENRIKSSON / TT

Annons