LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrossos intima stund med Alexander Svanberg: ”Få känslor”

27 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Bianca Ingrosso Let's dance
Bianca Ingrossos framgångssaga verkar inte ha något stopp.
I sin talkshow BIANCA berättar hon om tiden i Let's dance och de starka känslorna till danspartnern Alexander Svanberg.
Det hände under förhållandet med Phillipe Cohen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”Brand logo
Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”

Bianca Ingrossos, 28, framgångssaga bara fortsätter. I höstas förverkligade hon sin barndomsdröm att leda sin egen talkshow, BIANCA. Efter den första succésäsongen stod det klart att vi kommer få se ytterligare en säsong av talkshowen, som nu precis börjat sändas.

Svenska folket fick lära känna Bianca på djupet, i reality-serien Wahlgrens värld. Nu har det gått sju år sedan första avsnittet sändes och mycket har hänt i Biancas liv sedan dess. Hon har bland annat hoppat av serien och är numera endast med när hon umgås med familjemedlemmarna. Hon har startat två företag och är en riktig affärskvinna.

I samma veva som Bianca först syntes i Wahlgrens värld tog sig även an dansgolvet i TV4:s succéprogram Let's dance. Vid sin sida hade hon ingen mindre än proffsdansaren Alexander Svanberg och tillsammans tog de sig hela vägen till final.

Annons

Bianca Ingrossos avslöjande om känslorna i Let's dance

I det senaste avsnittet av BIANCA gästar programledaren Kristin Kaspersen Bianca i intervjusoffan. Bara dagar innan premiären av programmet stod det klart att Kristin tog över programledarrollen efter Petra Mede, som tyvärr tvingades hoppa av till följd av ryggproblem.

Bianca berättar om sin egen tid i danstävlingen och de förvirrade känslorna som uppstod för danspartnern Alexander Svanberg.

– Jag tror jag var 19 när jag var med, då skulle vi göra en scen i vårt dansnummer när vi skulle nästan kyssas vid jurybordet. Och det repade vi i sju dagar ensamma, säger Bianca och fortsätter:

– Jag började känna då "är vi bästa vänner eller börjar jag få känslor för dig?".

Bianca fortsätter berätta att det är många som upplever den förvirringen när de medverkar i programmet, just för att man kommer varandra så nära. Dels att man spenderar mycket tid tillsammans och dels för att man dansar så nära och intimt med varandra.

Annons

När Bianca dansade med Alexander, var hon tillsammans med ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 28. Förhållandet tog slut i fjol, tre år efter känslorna i Let's dance.

Bianca Ingrossos kärleksavslöjande – berättar i ny video

Bianca driver inte bara sin egen talkshow och två framgångsrika företag, hon jobbar även med sina sociala medier. På Instagram uppdaterar hon flitigt om sin vardag och med jämna mellanrum publicerar hon även videos på sin Youtube-kanal.

I den senaste videon får vi bland annat följa med Bianca till Paris, dit hon åkte för att jobba. Sedan passar hon på att svara på några av följarnas frågor. Att Biancas kärleksliv är av största intresse är ingen nyhet och följarna tar tillfället i akt att fråga hur det egentligen står till på den fronten, nu när det gått några månader sedan hon gick ut med uppbrottet från ex-pojkvännen Phillipe Cohen.

Annons

På frågan om Bianca dejtar någon, svarar hon:

– Inte just nu. Jag har dejtat och det har varit så kul och jag har träffat otroligt imponerande, karismatiska, roliga, engagerade, lyhörda, snälla, passionerade killar, säger Bianca och fortsätter:

– Jag har haft turen att lyckas träffa män som är så extremt passionerade i det dem gör, inte bara i sitt yrke utan dem de är. Jag har lyckats träffa män som utmanar sig själva på ett väldigt inspirerande sätt. Det finns bra killar där ute.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons