LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linus Wahlgrens sjukdomsbesked – nu avslöjar Pernilla Wahlgren: ”Dålig”

19 dec, 2022 
Pernilla Wahlgren och Linus Wahlgren
Pernilla Wahlgren har hybris är nu inne på sluttampen.
Men nu berättar hon om den stora oron – Linus Wahlgren har nämligen insjuknat.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linus Wahlgren berättar om stora intressetBrand logo
Linus Wahlgren berättar om stora intresset

Tv-profilen Pernilla Wahlgren, 54, har haft en fullspäckad höst där hon rest runt med sin egen föreställning Pernilla Wahlgren har hybris.

Men nu börjar turnén lida mot sitt slut och lagom till jul har de spelat sin sista föreställning som gjort fullständig succé runt om i landet.

I podcasten Wahlgren och Wistam delar Pernilla med sig av en oro inför de sista föreställningarna – Linus Wahlgren, 46, som medverkar har nämligen blivit sjuk.

– Linus blev sjuk. Vi bilade imorse i fem timmar från Helsingborg till Örebro och under resan blev Linus sjuk och kände sig snurrig, yrsel, och dålig i magen. Så han ligger i något rum här nu och vilar och sover. Så hoppas han blir bättre, säger Pernilla och fortsätter berätta att även hon känner sig krasslig.

Annons

– Jag känner mig lite tjock i halsen, det känns inte kul alls. Det vore ju tråkigt att bli sjuk när det bara är fyra föreställningar kvar.

Hanna Hedlunds känslor inför de sista föreställningarna

I övrigt verkar allt vara i lås inför den stora finalen som kommer gå av stapeln under tre tillfällen på Cirkus i Stockholm. Vännen och kollegan Hanna Hedlund, 47, var sjuk innan men är på benen igen.

– Hanna var sjuk innan, men har blivit bättre. Nu kör vi på så får vi bara hoppas, berättar Pernilla i podcasten.

För en tid sedan publicerade Hanna ett inlägg på Instagram där hon uttryckte sin sorg över att turnén snart nått sitt slut.

Fattar inte att det bara är fem veckor kvar av denna hybristurne!! Kommer sakna hänget så galet mycket….”, skriver Hanna på Instagram.

Annons

Pernilla Wahlgren har hybris har gjort sitt sista stopp

I helgen nådde Pernilla Wahlgren har hybris sin slutdestination och på Instagram visar Pernilla sin uppskattning.

Och där gjorde vi vår sista spelning på vår 3 års långa (med Pandemi-avbrott) Hybris-turné runt om i hela Sverige..!! Över 200 föreställningar har vi avverkat..!!! Tack Örebro!! Ni var otroliga!! Nu avslutar vi med en smäll med tre sista shower på Cirkus i Stockholm, och sen blir det ett tårögdt farväl till mitt älskade Hybrisgäng - och lite välbehövlig julledighet…!” skriver Pernilla på Instagram.

Lite julledighet kommer familjen minst sagt njuta av – planen är att familjen ska samlas i Pernillas nya villa på Lidingö och fira jul. Men om alla kommer kunna infinna sig i nybygget är ännu oklart.

Christina Schollin ramlade nyligen ner för en trappa i Spanien och skadade sig så illa att hon bröt foten. Då Pernillas nya hus ligger uppe på en kulle utan hiss är det tveksamt om mamma Christina kommer kunna ta sig upp sittandes i rullstol.

Men Christina är inte den enda som oturen varit framme för. Även yngsta sonen Theo Wahlgren har halkat och brutit foten och den inplanerade skidresan över jul lär inte bli av för hans del.

Hänt har sökt Linus Wahlgren för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Anders Wiklund/TT

Annons