TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Wahlgren avslöjar Perrellis lögn om lyxresan: ”Slump?!"

07 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Charlotte Perrelli påstod på Instagram att det var en "slump" att hon och ex-svägerskan Pernilla Wahlgren befann sig på exakt samma Karibienkryssning förra veckan. Men nu avslöjar Pernilla sanningen om lögnen.
Annons

Förra veckan befann sig en stor del av Sveriges kändiselit ombord på en lyxkryssning i Karibien. Ombord på skeppet åkte nämligen både Pernilla Wahlgren, 49, med hela familjen,  Charlotte Perrelli, 43, med sin familj och dessutom Magdalena Graaf, 42, med sin familj.

I kommentarsfältet på Instagram hos alla tre har nu följarna undrat hur det kommer sig att de alla åkt exakt samtidigt på exakt samma resa. Många har också ifrågasatt om det handlar om en sponsrad resa som de alla fått gratis.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I en egen kommentar på sin Instagram svarade Charlotte Perrelli då att det var en ”ren slump” att alla hade hamnat på samma båt och hänvisade till att det var höstlovsvecka.

”Inte sponsrat för mig i alla fall, har ingen aning om de andra gjort dealer. Men tror faktiskt det är en ren slump. Höstlovsvecka…”, skrev hon då.

Men i podcasten “Wahlgren och Wistam” avslöjar Pernilla Wahlgren nu artistkollegans lögn. Det var nämligen inte alls en slump att de alla befann sig på samma båt, utan de hade planerat det. Däremot vidhåller Pernilla att resan inte var sponsrad.

Annons

– Charlotte har varit här samma vecka som vi, så vi har umgåtts mycket. Vi är dock inte sponsrade. Jag har sett att det är en bloggare som… Det enda hon gör är att sitta och anmäla folk för smygreklam. Hon skrev om oss att “kan det verkligen vara en slump att de åker samtidigt, det här luktar sponsring”, säger Pernilla Wahlgren i podcasten och fortsätter:

– Jag bara: Slump?! Jag och Charlotte är ju ex-svägerskor, våra barn är kusiner, vi umgås med varandra. Det är klart att det inte är en slump. Alltså, så jäkla löjligt att hålla på.

Foto: IBL

Annons