TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla om Emilios stora familjesvek: Försökte få tag på honom

14 dec, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Emilio Ingrosso missade när hans son Benjamin Ingrosso föddes. Nu berättar Pernilla Wahlgren om det stora sveket på BB. – Jag försökte få tag på Emilio, säger hon.
Annons

För tjugo år sedan födde Pernilla Wahlgren, 49, sonen Benjamin Ingrosso, 20, på Danderyds sjukhus. Men en som inte var på plats under förlossningen var Benjamins pappa, Emilio Ingrosso, 51. I “Wahlgrens värld” berättar Pernilla nu om det stora sveket på BB. I stället för att ha sin man vid sin sida, fick bästa vännen Susanne rycka in och följa med.

– Kommer du ihåg natten när Benjamin föddes? Vi var hemma hos dig, jag hade Oliver och Bianca med mig och plötsligt började jag få värkarna, säger Pernilla till Susanne i programmet och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag försökte få tag på Emilio… Vi åkte in till BB och jag fick fortfarande inte tag på Emilio, så jag sa till dig att du får vara mitt stöd tills Emilio kommer.

Men Emilio kom aldrig. Enligt Aftonbladet befann sig den nyblivna pappan på innekrogen Spy Bar i Stockholm, där han festade med släktingar och vänner i stället. Morgonen efter berättade han för tidningen att han hade glömt ta med mobilen och missat sin egen sons födelse.

I stället fick alltså Pernillas vän Susanne, som numera också är Benjamins gudmor, vaka vid hennes sida.

– Det blev ju faktiskt väldigt häftigt att du var med. Du klippte navelsträngen. Och jag sa att “nu får du inte tacka nej till att bli gudmor”, säger Pernilla i programmet.

“Wahlgrens värld” sänds 20.00 ikväll, torsdag, på Kanal 5. 

Foto: IBL

Annons