TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Benjamins avslöjande efter uppbrottet: "Hon är min tjej"

28 aug, 2017 
På sociala medier har man kunnat ana att Benjamin Ingrosso hittat tillbaka till kärleken Linnea Widmark. Nu bekräftar han i Nyhetsmorgon att de är tillsammans igen, och också att hans nyaste singel handlar just det.
Annons

För någon vecka sedan släppte Benjamin Ingrosso, 19, singeln ”One more time”, och i Nyhetsmorgon avslöjade han i helgen att låten handlar om flickvännen Linnea Widmark.

Paret valde att gå skilda vägar i vintras, och senast han sjöng en låt som handlade om Linnea var i bidraget ”Good lovin” i årets Melodifestival. Då handlade texten om deras uppbrott. Men nu handlar nya låten istället om deras kärlek.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Låten skrevs för nästan två år sedan. Den är ju gammal, men så gjorde vi om produktionen lite i våras och fick den att låta ”supernice”. Jag är tillbaka med mitt ex, och det är väl lite det som låten egentligen handlar om. Även fast jag skrev den för två år sedan. Den beskrev framtiden, säger Benjamin i Nyhetsmorgon.

Efter spekulationer och kärleksfulla bilder bekräftar han nu alltså att han och Linnea har hittat tillbaka till varandra.

– Det är kul att sjunga den, de är kul när man kan relatera till sina grejer, säger Benjamin om nya låten, och forsätter:

Annons

– Jag pratar ju inte om superdjupa hemligheter, samtidigt är det ett artistyrke och musik så det är ju inte en bok där jag skriver ner massa saker.

Programledare Jesper Börjesson påpekar att Benjamin tidigare berättat att paret går från att vara unga och ego till att vara med omtänksamma mot varandra.

– Ja, precis. Vi är fortfarande unga. Jag är bara 19, men är man kär så är man kär, svarar Benjamin då.

https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=3931235

Foto: IBL

Annons