Benjamin Ingrosso vill inte flytta hemifrån

Även om Bianca Ingrosso beskriver sitt första egna lägenhetsköp som en av de lyckligaste stunderna på länge så känner inte lillebror Benjamin Ingrosso för att ta efter sin syster. Nej, han ska bara bygga ett eget kök hemma hos mamma, sen är han nöjd.

Bianca Ingrosso, 22, köpte för ett tag sedan sin första egna lägenhet, och den stunden beskriver hon som den lyckligaste stunden på länge. Nyligen flyttade hon in i sin nya tvåa på 62:kvm i Norra Djurgårdsstaden, och med henne bor även pojkvännen Phillipe Cohen, 23, tills han flyttar tillbaka till London för studier i september. Lillebror Benjamin Ingrosso, 19, däremot, går inte i samma spår som sin syster.

– Nej, jag har ingen aning. Jag bor hemma så länge som jag trivs, svarar Benjamin när Hänt frågar honom om han planerat att flytta hemifrån.

Nej, mamma Pernilla Wahlgren, 49, blir inte av med Benjamin i första taget. Den stora villan på Lidingö som vi får hälsa på i varje avsnitt av familjens reality-show ”Wahlgrens värld” har han ingen lust att lämna. Ännu mindre lust har han nu när Bianca har flyttat ut.

– Syrran har ju flyttat, så jag har ju hela nedervåningen för mig själv nu. Det är bara att bygga ett eget kök där och sen så är det klart, säger han.

För honom behövs alltså inget lägenhetsköp för att bli lycklig, utan ett eget och nybyggt kök. Vi får väl se vad mamma Pernilla tycker om den idén.

LÄS OCKSÅ: Pernilla och Benjamins udda krav: ”Om man blir sugen”

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos chock – därför avbryter han intervjun

Foto: IBL

SENASTE NYTT!