TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bianca och Pernilla i storbråk om Emilio: "Otroligt onödigt"

21 sep, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Pernilla Wahlgren har flera gånger berättat öppet om sin turbulenta relation med ex-maken Emilio Ingrosso. Men när dottern Bianca Ingrosso uttalar sig om saken blir Pernilla rasande – och ett stort bråk utbryter.
Annons

Det har gått femton år sedan Pernilla Wahlgren, 49, och Emilio Ingrosso, 51, skilde sig 2002 efter nio år som gifta. Sedan dess har ex-makarna haft en turbulent relation. Bland annat anklagade artisten sin ex-make 2006 för att ha dödshotat och misshandlat henne. Emilio dömdes då för olaga hot och övergrepp i rättssak, men inte för misshandel.

Pernillas och Emilios stormiga relation har såklart också satt sina spår hos deras tre gemensamma barn, Oliver, 27, Bianca, 22, och Benjamin, 20, något som inte minst märks i kvällens avsnitt av “Wahlgrens värld”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I programmet medverkar Bianca Ingrosso i en podcast, där hon bland annat får frågor om just sina föräldrars relation och svarar på dem. När mamma Pernilla får reda på att dottern pratat om henne och Emilio offentligt, blir hon rasande och skriker.

– Du vet ju att det dummaste att dra upp när det äntligen är lugnt mellan alla. Det är otroligt onödigt. Jag bara hoppas för vår relations skull att du inte har sagt något dumt. Nu när alla äntligen är vänner med varandra, då är det väl otroligt dumt att sitta där med någon liten skvallerpoddare, säger Pernilla Wahlgren upprört i programmet och fortsätter:

Annons

– Snälla Bianca, du var ett barn när det hände. Det är otroligt onödigt av dig att dra upp det här.

Bianca Ingrosso, å sin sida, menar att hon har rätt att prata om sina egna känslor öppet.

– Det är min familj och mitt liv också. Du bryr dig bara om dig själv. Du har ingen respekt för någon annans känslor än dina egna, säger hon till Pernilla, som snabbt svarar:

– Det kanske är du som inte har det, Bianca.

Pernilla och Bianca har flera gånger tidigare berättat att de har bråkat mycket genom åren och i programmet menar Bianca att en stor del av bråken beror på att de inte har kunnat prata om känsliga saker med varandra. I stället har de bara valt att lägga locket på för vissa ämnen, som skilsmässan.

– Den stora anledningen till att jag och mamma har det bra i dag är att vi inte pratar om det som har hänt. Vi håller tyst om åsikter och känslor, för så fort man berättar att man själv tyckte att det var jobbigt så bråkar vi. Så vi har inte en så jävla bra relation som vi säger att vi har. Alla tippar på tå och håller tyst om saker. Så när jag plötsligt säger att jag har pratat om det så blir det som en bomb, säger Bianca Ingrosso i programmet och fortsätter:

– Mamma och pappa hade en riktigt smutsig skilsmässa och båda två gjorde exakt lika mycket fel. De gjorde alla fel som man kan göra. Men den enda som får skiten är min pappa och jag tycker inte att det är okej. Vi barn gjorde också fel, alla i familjen gjorde fel och alla har bett om ursäkt och sagt att “fan, det där gjorde jag fel”. Förutom mamma.

“Wahlgrens värld” sänds 21.00 i kväll, torsdag, på Kanal 5. 

Foto: Kanal 5, IBL

 

Annons