Pernilla Månsson Colt bryter ihop totalt – efter Tareq Taylors kommentar i tv

Tareq Taylor, Pernilla Månsson Colt

Pernilla Månsson Colt är högaktuell med den nya säsongen av Trädgårdstider på SVT. Tillsammans med kunniga personer går programmet ut på att se vad som överlevde vintern och ta till vara på råvarorna. Men i det senaste avsnittet bryter Pernilla ihop fullständigt efter Tareq Taylors kommentar.

Pernilla Månsson Colt, 54, är en populär programledare på SVT. Sedan över 20 år tillbaka har hon varit gift med musikern Stellan Colt, 56.

Idag är Pernilla en etablerad programledare inom radio och tv. Men vägen dit har inte varit helt lätt, i en intervju med Expressen har hon tidigare berättat att stressen och pressen tog hårt på henne.

LÄS MER: Detaljerna avslöjar – det ska nya prinsen heta

– Jag hade en pappa som var jäkligt stressad ofta och fick hjärtproblem. Det har jag lovat mig själv att aldrig få. Det där med håret utlöstes ju av stressen över att han var sjuk, sa hon då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tuffa tiden för Pernilla Månsson Colt

När Pernilla var i 25-30 års-åldern så led hon nämligen av alopecia areata, som gör att man tappar hår på grund av stress. Men när maken Stellan kom in i bilden så var hon helt enkelt botad.

– Det höll på i massor av år. Jag hade inget hår alls på halva huvudet. Gick hos frisörer och fick löshår inflätat i mitt eget hår. Tog sprutor och gick till läkare från att jag var 25 tills jag var 30. Sen träffade jag min man, och då fick jag tillbaka håret. Han är en sådan där helbrägdagörare, säger Pernilla.

Just nu är Pernilla högaktuell i den sjunde säsongen av Trädgårdstider på SVT. Programmet går ut på att ge trädgårdstips och inspiration under ledning av Pernilla Månsson Colt, trädgårdsmästaren John Taylor, inredaren Malin Persson och matlagningen står kocken Tareq Taylor för.

Trädgårdstider

Pernilla Månsson Colt vill klippa bort inslaget.

Foto: SVT

I det senaste avsnittet ska Tareq Taylor bjuda på torsk med pepparrotsgrädde. Pernilla valde att vara på plats och hjälpa honom i köket, men plötsligt bryter hon ihop totalt.

– Det här klipper vi bort, säger Pernilla till produktionen.

Därför bröt Pernilla ihop mitt under tv-inspelningen

I avsnittet berättar Tareq att han ska göra husmanskost på ett "modernt sätt". I centrum för maträtten står en pepparrot som ska användas till att göra en gräddsås.

Men när Tareq ska förklara varför man måste använda en "hård pepparrot" går det utför.

– Det gäller att hitta en pepparrot som har någonting att ge, som är liksom lite stabil. Är den inte det så kan man lägga i vatten över natten så den absorberar så den blir lite..., säger Tareq.

– Så den fyller med vätska lite?, fyller Pernilla i.

– Jamen, så den blir lite hård igen. Annars, en slapp pepparrot är det liksom ingen vätska i, man behöver ju se till att den är "bang". Så.

Tareqs sätt att uttrycka sig och hans ordval blir helt enkelt för mycket för Pernilla och hon kan inte stoppa sig själv från det stora gapskrattet.

– Jag vill inte ens... Jag vill inte ens... Förlåt, jag ber om ursäkt. Det här klipper vi bort, säger hon fnittrandes.

Trädgårdstider sänds på tisdagar klockan 20:00 på SVT1 och SVTplay.

FOTO: SVT, HILLERGREN ANDREAS/Aftonbladet

LÄS OCKSÅ: Tareq Taylor om dottern Ellen Taylors sjukdom

LÄS OCKSÅ: Tareq Taylor har ett barn – så ser dottern Ellen Taylor ut idag

Senaste nytt