Tareq Taylor om dottern Ellen Taylors sjukdom

Tareq Taylor var i fjol med om en otäck olycka och han hade verkligen änglavakt.
Nu berättar han om en annan tråkig sak inom familjen.

För ett och ett halvt år sedan var tv-kocken Tareq Taylor ute och kitesurfade i Habo Ljung och det hela slutade väldigt tragiskt.

Han fick ett snedskär när han skulle utföra ett hopp och föll handlöst från flera meters höjd. Tareq slog i ett bottendjup som inte var mer än 20 centimeter djupt.

Efter olyckan kände han stickningar i armen och han fick föras med ambulans direkt till sjukhuset, där det visade sig att han brutit nacken vid femte kotan. Läkarna agerade snabbt och han tvingades genomgå en operation där de stelopererade nacken.

”Ett olyckligt fall ledde till att jag bröt nacken, 5:e kotan. Samtidigt tackar jag min lyckliga stjärna för att jag har kvar känsel och rörlighet i både armar ben. Jag har förstått på läkarna att jag lika gärna kunde blivit förlamad från nacken och ner”, skrev han då på Instagram.

Tareq har berättat att han nu ett år efter upplever att rehabiliteringsprocessen efter olyckan bättre än vad han själv hade trott.

LÄS MER: Lisa Nilssons nya ord om skilsmässan från Henrik Janson

Tack vare god sjukvård och hjälp är han väldigt mycket bättre idag. För Nöjeslivet berättar han mer.

Det är bra med nacken i dag och har egentligen inga men av olyckan. Jag har haft vansinnig änglavakt, det hängde verkligen på en liten tråd. I dag kan jag använda nacken precis som vanligt och fortsätta vara aktiv.

Sjukdomsfall i familjen

Nu under covid-19 har han spenderat mycket tid hemma med sin hustru Kristina Taylor och sin dotter Ellen Taylor. Men den senaste tiden har Ellen varit i fokus av en tråkig anledning – då hon varit sjuk.

Det är jättekul att vi fått spendera mer tid tillsammans. Jag har en fantastisk tjej, min dotter som jag har jättemycket kul med. Att få mer tid tillsammans har känts extra viktigt då det annars har varit mest fokus på jobb och skola, säger Tareq till Nöjeslivet.

Vi har klarat oss bra, men dottern har haft covid-19.

LÄS OCKSÅ: Linus Wahlgren om livet med barnen – efter skilsmässan från Jessica Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Jessica Wahlgren lider av pmds – lättnaden efter nya behandlingen

SENASTE NYTT!