TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla får soppatorsk mitt i Stockholmstrafiken – kaos

15 dec, 2016 
AvOla Brising
Även för en kändis som är van att slippa köa kan det gå fel ibland. När Pernilla Wahlgren inte orkar vänta på sin tur att tanka får hon motorstopp.
Annons

Den enda av Pernilla Wahlgrens, 48, barn man knappt fått se något av i “Wahlgrens värld” är hennes äldste son Oliver, 26. Detta eftersom han inte längre bor hemma. Men i säsongsavslutningen av reality-serien får vi se hur Pernilla följer med sonen för att köpa nya möbler till hans lägenhet. Redan på väg hem till sonen börjar problemen för Pernilla.

– Oliver har satt mig på prov här för jag frågade om portkoden: När andra världskriget slutade och när Benjamin föddes… Jag vet ju när Benjamin föddes…., säger Pernilla.

skarmavbild-2016-12-15-kl-14-59-03
Historia är inte Pernilla Wahlgrens starkaste ämne.

Hon tänker så det knakar, skäms lite över att hon inte riktigt har koll och gör sitt bästa för att minnas när det egentligen var andra världskriget slutade. 1889, funderar Pernilla först. Sedan ringer hon Oliver och säger:

Annons

– Jag vet att vi har pratat om det här… och andra världskriget typ började när du föddes… Nej, inte när du föddes.

Oliver skrattar högt i andra änden av telefonen. Pernilla skrattar också, säger att hon tycker det var en svår fråga och Oliver upplyser henne om att året var 1945.

– Oliver är så allmänbildad, säger Pernilla stolt framför kameran.

skarmavbild-2016-12-15-kl-15-08-49
Pernilla inser att hon borde tanka.

Efter att ha kommit med lite inredningstips till Oliver åker sedan mor och son iväg för att köpa en ny soffa till hans lägenhet. På vägen kommer Pernilla på att hon inte har så mycket bensin kvar. Hon säger till sin son att de kanske borde stanna, tanka och ta en kaffe samtidigt eftersom hon är lite trött och bensinmätaren har lyst rätt länge.

Annons

Väl utanför macken visar det sig att det är kö till bensinpumparna. Jag kan ju inte tanka om det är kö, hävdar Pernilla.

skarmavbild-2016-12-15-kl-15-09-44
Trist att tanka när man måste stå i kö.

Sen förklarar hon:

– Kö är så himla jobbigt. Alltså. Jag är kändis. Jag är inte van att stå i kö.

skarmavbild-2016-12-15-kl-15-18-31
Soppatorsk mitt i Stockholmstrafiken.

Efter några minuter stannar bilen mitt i den stressiga Stockholmstrafiken. De har fått bensinstopp och Pernilla ser smått panikslagen ut. Oliver frågar när mätaren började lysa och Pernilla svarar:

Annons

– Igår började den lysa.

skarmavbild-2016-12-15-kl-15-18-10
– Åh, det är så typiskt dig, säger Oliver och tar sig för huvudet.

Pernilla blir stressad och börjar titta på sms i sin telefon vilket gör Oliver än mer frustrerad.

– Men du kan ju inte stå här, säger han.

skarmavbild-2016-12-15-kl-15-20-41
– Vi kan ju inte göra så mycket mer, gnäller Pernilla och rycker på axlarna samtidigt som det tutas vilt från bilarna bakom dem.

Oliver erbjuder sig att gå ut att putta på eller gå iväg med en dunk och köpa bensin, men Pernilla tycker inte han fattar någonting och hänvisar till att han inte har körkort. Sen ringer hon till sin pappa Hans Wahlgren, 79, som är i Spanien för att be om hjälp.

Annons
skarmavbild-2016-12-15-kl-15-25-47
– Jag vet inte varför jag ringde honom för han kunde ju inte gör så mycket, konstaterar Pernilla.

Oliver får nog, och går ut för att köpa två “take away”-kaffe från fiket tvärs över gatan. Pernilla låter sig dock inte nedslås utan säger:

– Grejen är att när det händer såna här jobbiga saker tycker jag man ska vända det till något positivt och det blev  en jättemysig liten stund här.

skarmavbild-2016-12-15-kl-15-43-51
Spontant fredagsmys är alltid positivt även om det så är mitt i körbanan.

Till sist går Oliver iväg med en dunk för att köpa bensin. Pernilla sitter kvar i bilen mitt i trafiken och Instagrammar:

– Jag kände väl lite när jag satt där mitt i vägen och bilar tutade att jag sittet där jag sitter så får det ske, det som sker.

Annons
skarmavbild-2016-12-15-kl-15-49-53

Efter ett tag är Oliver tillbaka med bensin och de kan åka vidare till möbelbutiken.

skarmavbild-2016-12-15-kl-15-50-29

Varningstriangeln Pernilla har ställt ut glömmer hon ta med sig när hon kör iväg.

Foto: Kanal 5

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons