LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgren avslöjar sitt sexkrav i sängen

13 dec, 2016 
Johnny Axelsson
Det pratas sex i podden och både Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam har något gemensamt det inte gillar speciellt mycket.
Annons

i podcasten “Wahlgren och Wistam” får vi höra den tv-aktuella Pernilla Wahlgren, 48, berättar om sitt sexkrav och det är strumpor på fossingarna som är i fokus under samtalet. Pernilla berättar i avsnittet om en universitetsstudie som visar att människor som har strumporna på fötterna när de har sex har större chans att nå orgasm. Men att ha strumpor på sig under “akten” är inget för varken Pernilla eller poddkollegan Sofia Wistam, 50.

– Hur osexigt att ligga med någon som har strumpor på?, säger Pernilla.

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam har en podd tillsammans.
Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam har en podd tillsammans.

Sofia kan inte mer än att bara hålla med sin köra kompis.

– Men alltså killar som ligger med bara strumporna på sig det är så osexigt att det finns inte. Hade jag haft snopp skulle jag inte få upp den.

Inte så sexigt i sängen.
Inte så sexigt i sängen.

Sofia berätta även att hon som lite snubblade över en samling utvikningsstidningar. Där såg hon på en av sidorna att man kunde tjäna 500 kronor på att skriva en novell.

Annons

– Jag var ju väldigt långt ifrån att själv ha sex. Men jag tänkte ändå, hur svårt kan det vara att skriva sådana här historier? Så jag hittade på och började skriva så här “åh han tog mig bakifrån”, man hittar på någonting. Och tänkte att det här ska jag skicka in och tjäna pengar på. Jag tror inte ens jag hann skriva klart det så hittar min pappa mina berättelser. Förstår du?, säger Sofia.

Hon fortsätter:

– Jag har ju säkert skrivit allt fel, man kan ju tänka sig när man inte ens riktigt vet hur det går till. Så han läser upp det här för andra vuxna i köket. Förstår du vilket trauma. Jag skämdes så mycket jag ville dö.

Foto: IBL, Pattern

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons