LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso har bytt namn – det heter hon nu: ”Ändrade det”

17 okt, 2023 
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har i många år varit namnet på allas läppar.
Men visste du att hennes namn faktiskt har ändrats vid ett tillfälle?
I Kristin Kaspersens podcast Nyfiken på avslöjar storebrodern Oliver Ingrosso sanningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Anderssons sexavslöjande i Biancas: ”Samlag med...”Brand logo
Per Anderssons sexavslöjande i Biancas: ”Samlag med...”

Det har hänt en hel del i Bianca Ingrossos, 28, liv den senaste tiden. Nyligen öppnade hon en pop-up butik med Caia Cosmetics, på NK i Stockholm, och flera tusentals personer stod då och köade i timmar för att få se en glimt av entreprenören och hennes produkter.

Men det största som hänt Bianca på sistone är nog ändå att hon har blivit faster! Det är nämligen så att hennes storebror Oliver Ingrosso, 33, har fått en son, som fått namnet Kali.

I veckan var det just Oliver som gästade Kristin Kaspersens, 54, podcast Nyfiken på och i denna väljer han att komma med ett avslöjande som involverar hans lillasyster.

Oliver Ingrosso avslöjar: Hette inte Wahlgren i efternamn när de föddes

Det är när Kristin och Oliver pratar om namnvalet till den nyfödde sonen som de kommer in på ämnet efternamn.

Annons

– Mitt efternamn kommer förstöra allt. Kali Ingrosso, det klingar inte så bra alltså, säger han och fortsätter sedan:

– Wahlgren ska vi inte ens prata om. Kali Wahlgren låter... fy.

Oliver Ingrosso och hans yngre syskon Bianca och Benjamin Ingrosso, 26, heter alla Wahlgren Ingrosso enligt Skatteverket. Men ingen av dem använder längre mammas efternamn i offentliga sammanhang. Och faktum är att Wahlgren faktiskt inte ens fanns med från början.

– Vi är dock inte döpta till Wahlgren Ingrosso. Vi är döpta till Ingrosso. Sen så la mamma till det för att jäklas med farsan 2002, 2003 när de skilde sig. Då ändrade hon det hos Skatteverket, säger Oliver i Kristins podd.

Benjamin och Bianca använde både Wahlgren och Ingrosso först

Trots att efternamnet Wahlgren inte används längre av Ingrosso-syskonen så har det inte alltid varit så. När Bianca ställde upp i Lilla Melodifestivalen 2006, tillsammans Malin Eriksson, läste man upp båda hennes efternamn.

Även Benjamin kallades Benjamin Wahlgren när han var yngre. När han var med i Let's dance uttalade han sig om TV4:s beslut att använda just det efternamnet.

– Jag kallar mig själv Benjamin Ingrosso. Egentligen heter jag Benjamin Wahlgren Ingrosso. Här i Let's dance har de valt att kalla mig Wahlgren. Det förstår jag, det är ju Let's dance och de har varit med förut. Det är en rolig grej. Privat kallar jag mig Ingrosso, sa han då i en intervju.

FOTO: Karin Törnblom/TT, discovery

Annons