LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Per Morberg och Inese Morbergs beslut i relationen – har separata sovrum

22 feb, 2023 
Per och Inese Morberg
Per Morberg och Inese Morberg har varit gifta i 35 års tid.
Makarna har fattat ett beslut som skiljer sig från många andra par.
Här är hemliga knepet i äktenskapet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så blev Tennessee Tears ett par: ”Råkade bli kära på vägen”Brand logo
Så blev Tennessee Tears ett par: ”Råkade bli kära på vägen”

Per Morberg, 62, är sedan 1988 gift med hustrun Inese Morberg, 68. Makarna träffades på nattklubben Alexandras för över 40 år sedan.

Per och Inese har fem barnJanina Bergs, Liza Minou Morberg, Alida Morberg, Molly Morberg samt Astrid Morberg. Men vad är egentligen nyckeln till det långa och lyckliga äktenskapet?

Per Morberg och Inese Morberg har separata sovrum

Att kärleken är stark mellan Per och Inese råder inga tvivel kring. År 2017 spelade makarna tillsammans in radiodokumentären Scener ur ett äktenskap där de pratade om sitt äktenskap. I dokumentären avslöjades det ena och det andra. Bland annat kom det fram att makarna Morberg har ett visst knep som skiljer sig från en del andra par. De har nämligen separata sovrum. Det berättade Inese i dokumentären.

Annons

– Vi har inte haft olika sovrum så länge men det är ganska skönt, sa Inese i P1 då.

Per och Insese har dessutom separata kylskåp, något som hon förklarade handlade om att makarna bråkade om att Per kyler grönsaker.

– Vi är inte särskilt kärleksfulla personer, vi önskar att vi vore det, sa även Inese i dokumentären.

Knepet verkar gett resultat eftersom Per och Insese nu har ingått i sitt äktenskap i hela 35 års tid.

Fler kändispar som inte sover tillsammans: ”Kommer fortsätta”

Makarna Morberg är inte heller de enda kändisarna som öppet berättat om just detta beslutet i sovrummet. Även Malou von Sivers och Sten Haage sover i olika rum, likaså influencern Ida Warg och hennes make Alexander Pärleros.

Annons

Alexander har tidigare berättat för Hänt att beslutet grundade sig i att paret ville kunna dela upp sig så att den ena tog natten med barnen och den andra fick sova ostört. Dessvärre trodde Alexander vid tidpunkten att paret skulle fortsätta med detta även när yngsta barnet Alba vuxit upp.

– Nu gör vi det med Alba, så vi får se sedan. Om om två-tre år, när hon sover riktigt bra, får vi se om vi går tillbaka till varandra eller om vi är så bekväma med att sova i olika rum. Jag skulle gissa att vi kommer fortsätta att sova i olika rum, att vi inte kommer att sova i samma rum.

FOTO: TT

Annons