Per Morbergs första ord på 6 månader – nu bekräftar han lyckan

27 mar, 2023 
Per Morberg
Från kändiskocken och tv-profilen Per Morberg har det varit tyst under en längre period.
Men nu är han tillbaka, och i samma veva kommer han med goda nyheter.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Morberg om att arbeta tillsammans med familjen
Per Morberg om att arbeta tillsammans med familjen

Per Moberg, 62, är både kock, skådespelare och programledare. Vi har bland annat fått följa honom i hans egna program Vad blir det för mat, och som en del av juryn i Sveriges mästerkock mellan 2011 och 2013.

I dag är han gift med hustrun Inese Morberg, 68, och tillsammans har de fem barn ihop. Döttrarna består av Janina Bergs, Liza Minou Morberg, Alida Morberg, Molly Morberg samt Astrid Morberg.

Sedan en längre tid tillbaka har vi inte fått se speciellt mycket av Per, hans egna program försvann från tv:n och med det försvann även kocken själv. Men efter en ordentlig paus bryter han nu tystnaden och kommer dessutom med glädjande besked.

Per Moberg bekräftar nya lyckan

Utöver en Youtube-video i höstat där han gästade Mauri Hermundssons, 27, kanal har det varit väldigt tyst från Pers håll. Även hans egna sociala medier har stått stilla. Men i sitt första inlägg på hela sex månader avslöjar han nästa steget i karriären.

Annons

På sin Instagram skriver Per:

”Ny bok på g!”

Sedan tidigare har kocken släppt hela tio olika böcker som bland annat Morberg: Grogg, drinkar och cocktails och Morberg grillar.

Men nu släpper han alltså sin elfte bok. Då nyheten nyligen kom ut vet vi ännu inte vad vi kan förvänta oss av boken, men alla hans tidigare böcker har varit inom temat mat och dryck.

Följarnas glädje efter Per Morbergs nya besked

Den något oväntade nyheten har skapat stor glädje och förväntan hos Pers följare. Under hans inlägg överröses kocken av positiva kommenterar.

”Underbart! Bästa och mest intressanta kocken på tv!”, skriver en följare.

”Yes äntligen en ny grym kokbok av Per Morberg. Per om jag köper din nya bok, kan jag då få den signerad av dig?”, skriver en annan följare.

Annons

Samtidigt som följarna gläds åt nya boken är det även många som saknar Per i tv-rutan och vill se honom göra en comeback.

”Äntligen får man ett livstecken från dig. Nu vill vi se mer av dig och gärna matlagning i rutan.”, skriver en följare.

”Bra med ny bok men ännu bättre om ditt "Vad blir det för mat" kom tillbaka!”, skriver en annan följare.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons