LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Per Gessle har valt bort sonen – nu ångrar han allt: ”Är mitt öde”

05 jun, 2024 
Linnea Söderberg
Per Gessle känner ånger över sin son Gabriel.
Det berättar han nu i en ny intervju med Aftonbladet.
– Jag kan tycka att jag borde ha varit mer delaktig i min sons skolgång och gått på föräldramöten, säger han till tidningen.
Annons
Maria Montazami avslöjar relationen till maken Kamrans okända dotterBrand logo
Maria Montazami avslöjar relationen till maken Kamrans okända dotter

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Folkkära Per Gessle, 65, har varit aktiv som artist och turnerat i över 40 år – och ännu tar det inte stopp. I höst släpper han duettskivan Sällskapssjuk och för en månad sen avslöjades det att han återupplivar Roxette med självaste Lena Philipsson, 58.

Det är inte det enda. Den nya artistduon släppte nyligen en låt tillsammans med samma namn som den kommande skivan och i sommar kommer det en ny film om Gyllene Tider.

Dessutom sätts en musik om Roxette upp på Malmö Opera. Roxette slog igenom på 80-talet och kom att bli en av Sveriges största musikexporter. Nu, 5 år efter Pers bandkollega Marie Fredrikssons bortgång, är det Lena Philipsson som åker på världsturné med Roxette i sommar i stället.

Per Gessles sorg med sonen

Men att turnera i över 40 år, både som soloartist och med Gyllene Tider och Roxette, har haft sina nackdelar. Det har nämligen gått ut över sonen Gabriels, 26, skolgång, berättar Gessle i en intervju med Aftonbladet.

Annons

– Jag kan tycka att jag borde ha varit mer delaktig i min sons skolgång och gått på föräldramöten, säger han till tidningen.

Samtidigt menar han att hans liv aldrig har sett ut så.

– Jag har alltid undvikit sådant för om jag går på ett föräldramöte så handlar allt bara om att jag är där. Det är bättre och lugnare om jag håller mig därifrån, men det är mitt öde.

Då slutar Per Gessle med musiken

Trots Per Gessles långa karriär verkar det inte finns några planer på att sluta. På frågan om han inte funderar på att slå sig till ro snart så svarar han att han inte ens vet vad det betyder.

– Jag vet inte vad jag skulle göra om jag inte jobbade. Jag har hållit på med det här sedan jag var 20 och nu är jag 65. Det är fantastiskt och jag är inte klar än.

FOTO: TT

Annons