LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Per Gessle stänger in sig – talar ut om problemet med hälsan

18 apr, 2024 
Maria Broberg
Popstjärnan Per Gessle har nyss fyllt 65 år men än så länge har han inga planer på att lägga ner.
I en intervju med Allas talar han nu ut om sin ålder och att hans fysisk inte riktigt hänger med huvudet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Roxette återuppstår – med Per Gessle och två nya sångareBrand logo
Roxette återuppstår – med Per Gessle och två nya sångare

Per Gessle, 65, är en av Sveriges mest framgångsrika sångare och låtskrivare. Trots att han startade sin karriär under 80-talet fortsätter artisten att vara ständigt aktuell.

Bara under detta år kommer Per att släppa ett nytt soloalbum, Roxette ska bli musikal och i sommar kommer långfilmen om Gyllene Tider.

Så att bli pensionär är inget som intresserar Per. I en ny intervju med Allas talar artisten ut om sin ålder och hur kroppen inte är så som den en gång var.

Per Gessle märker av åldern – fysiska känningarna

Det har gått omkring 45 år sedan Per Gessles musikkarriär sköt till toppen, i intervjun med Allas säger att han han känner sig ung i huvudet men att kroppen inte riktigt hänger med.

– Man är ju alltid 25 i huvudet. Men visst märker jag att jag blir äldre, rent fysiskt, säger Per och fortsätter:

– Den här energin man hade jämt förr kommer nu i kortare perioder.

Per Gessle stänger in sig: ’’Min personlighet’’

Vidare i intervjun med Allas konstaterar Per att han alltid har tyckt om att jobba. Han avslöjar också vad hans fru, Åsa Nordin, 63, brukar säga när han går in i sin arbetsprocess.

Annons

– Mitt liv cirklar nog fortfarande kring jobbet. Åsa, min fru, säger att jag ”föder” när jag stänger in mig på mitt rum i 14 dagar och jobbar. Men det ligger i min personlighet, jag kan inte göra något om jag inte gör det till hundra procent, berättar Per.

Per och Åsa gifte sig 1993 och idag har de sonen Gabriel, 26, tillsammans. Men Gabriel har inte alls gått i pappa Pers fotspår.

– Han jobbar som dataprogrammerare. Han har fått rätt fria tyglar och vi har stöttat det han har velat göra. Under ett år var han professionell e-sportare också, men det var inte för honom och nu har han fått det ur systemet, säger Per.

FOTO: TT

Annons