LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Per Andersson bekräftar lyckan med Laleh: ”Hon sa att hon var nöjd”

17 sep, 2023 
LALEH, PER ANDERSSON
Per Andersson gästade nyligen Lalehs spelning och många har undrat om det blev lyckat.
Nu berättar han om den inplanerade lunchen med Laleh.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet härBrand logo
Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet här

Per Andersson, 46, har ett minst sagt hektiskt schema. Sommaren har varit fullspäckad med jobb. Främst har han ju hållit låda i Helsingborg där han spelat i Eva Rydbergs version av Nils Poppes klassiska sommarkomedi Två man om en änka. Vid sidan av detta tog han också flera avstickare till Göteborg för att gästa Lotta på Lisebergdär han slog rekord i antal gånger man gästat programmet!

Den hektiska tiden tar inte slut här. I höst väntar en till omgång av Pers enmansshow Räkhäst och den 25 november är det äntligen nypremiär för showen Tomten och Bocken som han gör tillsammans med Måns Zelmerlöw.

Vid sidan av detta lever han ett familjeliv varannan vecka, efter att han separerade för ungefär ett år sedan.

Annons

Per Andersson om hektiska jobben

Men trots detta hinner han ändå klämma in ett besök på premiären av Moulin Rouge! The musical. När Hänt träffar honom berättar han att han gärna gör tid för att gå och se roliga shower.

Har du tid för sådana här nöjen?

– Nej men det har jag egentligen inte. Jag får ju lägga saker åt sidan, jag ska iväg efter det här och skriva manus, säger Per och fortsätter berätta om showen.

– Ja alltså jag har enorma förväntningar. Jag fullkomligt älskar filmen och så har jag flera vänner som sett den i London som säger att den ska vara som ett sprakande fyrverkeri, en fest på alla håll och kanter. Så mina förväntningar är enorma, så det blir ju svårt att toppa, men gör de det så är det fenomenalt.

Per Andersson om att gästa Lalehs show

Men Per har även hunnit med att gästa Laleh när hon hade en spelning nyligen. Nu berättar han för Hänt hur det gick.

– Det var ju skitroligt, gud vad roligt det var, vi hade ju jättekul. Vi ska väl göra någon utvärdering, jag tror att vi ska äta lunch nästa vecka och göra någon utvärdering på det här. Men hon sa att hon var nöjd, publiken skrattade, jag hade ingen aning, gick bara in och var förvirrad som vanligt, säger Per och skrattar.

– Nej men det var skratt på rätt ställe, publiken skötte sig jättebra. Det får de ett plus för, fortsätter han.

FOTO: Mickan Palmqvist/TT, Karin Törnblom/TT

Annons