Penny Parneviks ilska mot exet efter vikthånet: "Fy fan"

I systrarna Parneviks podcast Pillowtalk berättar Penny Parnevik om att hon sett hennes ex-pojkvän håna tjejer, och det är hon inte glad över.

I systrarna Penny Parnevik, 21, och Peg Parneviks, 22, podcast ”Pillowtalk” har de allt mer börjat lyfta viktiga ämnen kring kvinnors rättigheter. I det senaste avsnittet pratar de om kroppsideal och kvinnors krav på vikt. Penny berättar då att hon nyligen sett sin ex-pojkvän ”Jay Jay”, som vi kunnat se i tidigare säsonger av familjens realityshow ”Parneviks”, posta en bild med ett olämpligt budskap på sociala medier där han pikar kvinnor.

– Han la upp en bild på sin Snapchat. Det var ”gameday” och de skulle möte Tennessee. De hade gjort en stor skylt, typ som en stor tapet, och så skrev de ”vad har orkanen Irma gemensamt med tjejer från Tennessee? De båda är soft fives”. De hade en bild på en orkan, och ska man ens skämta om det? Orkanen dödade massor av personer? Sen hade de målat en tjock och stor tjej, så att hon såg galen ut. Hon såg ut som en häxa, säger Penny, och fortsätter:

– De säger alltså att hon inte ens är en femma på en skala mellan 1-10.

Orkansen Irma svepte in över Florida tidigare i september. Den tvingade familjen Parnevik att fly sitt hem och tog totalt 61 människoliv.

Efter att Penny berättat klart om vad hennes ex postat på Snapchat, berättar Peg i sin tur om en annan grej som handlar om ”Jay Jay”.

– Jay Jay sa till Penny att hon hade ”let her self go”. Alltså att hon inte tog hand om sig själv som han ville att hon skulle göra, säger Peg, och fortsätter:

– Fy fan vilket sätt att trycka ner någon på.

Och piken av den dåvarande pojkvännen blev svår för Penny att ignorera.

– Han hintade till mig att, ”ja men du tränar ju inte” och ”när du kommer att börja college så kommer du att sluta ta hand om dig”. Dagarna efter det så ville jag börja juicea, och verkligen visa för honom att jag var snygg och sexig, berättar Penny och fortsätter:

– När jag satte in min spiral så gick jag ner skitmycket i vikt, och han tyckte att jag var så sexig då. Men jag gillade inte det. Jag förlorade mycket av mina bröst, och min favoritgrej med min kropp är mina bröst. Jag gillar när jag har lite kött på benen.

Tack till Penny och Peg som lyfter det här! Heja er! och heja alla andra tjejer. Ni är vackra precis som ni är.

Penny Parnevik

Peg Parnevik

Peg Parnevik och Penny Parnevik

Penny Parnevik, Mia Parnevik, Peg Parnevik

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks stora oro – att föräldrarna ska separera

LÄS OCKSÅ: Så förstörde stormen Parneviks miljonvilla – Mias första ord

Foto: IBL