Penny Parneviks tårar – stöttas efter chockbeskedet

Penny Parneviks tårar efter chockbeskedet – stöttas av följarna
Det par som visade sig hänga löst till nästa program av Let's dance var Penny Parnevik och Jacob Persson.
Pennys tid efter beskedet har varit som en bergochdalbana med både glädje och en hel del tårar.
Annons

Tv-profilen och poddaren Penny Parnevik är en av de kända ansikten som tittarna får se under våren i succéprogrammet Let’s dance 2020 på TV4. Och just att delta i Let’s dance har länge varit Pennys dröm, som äntligen blir sann!

Annons

I fredags gick premiäravsnittet av stapeln och alla kändisar och dansare hade en hel del nerver. Penny var nervös men otroligt glad att det äntligen var dags.

Penny Parnevik dansar under våren tillsammans med Jacob Persson, och de har övat dagligen sedan lång tid tillbaka.

Annons
Penny Parnevik i röd klänning och Jacob Persson
Penny Parnevik och Jacob Persson Pressträff inför Let’s Dance. FOTO: Karin Törnblom/TT

Eftersom Penny vanligtvis bor i USA har det varit en stor omställning för henne att bo i Stockholm en längre period med sonen Atticus, men utan fästmannen Douglas Murray.

I och med rådande omständigheter med coronaviruset är inte heller någon av Pennys familj på plats för att stötta i tävlingen, och kanske märktes det av?

Pennys tårar över tittarnas röster i Let’s dance

I det första avsnittet av Let’s dance var det som tidigare år ingen som åkte ut ur programmet. Men programledarna David Hellenius och Tilde de Paula Eby informerade vilket danspar som låg sämst till efter att juryns och tittarnas röster var sammanställda.

Annons

Paret som låg sämst till, men får en ny chans kommande fredag, var Penny Parnevik och Jacob Persson. Beskedet såg ut att chockera Penny en del, vilket är förståeligt för vem räknar med att hamna sist?

Penny lät såren vila tills på lördagen då hon valde att dela med sig av två bilder på Instagram med texten “Wow vilken begochdalbana av känslor det va igår. Mycket glädje men såklart mycket tårar också, MEST AV ALLT hade jag så sjukt kul på dansgolvet med Jacob!!!”.

Hon fortsätter: “Kommer ge alla timmar och arbete det tar att leverera nästa vecka. What defines us is how we RISE after we fall”, vilket på svenska betyder “vad som definierar oss är hur vi reser oss efter att vi fallit”.

Annons

”Tog er för givet”

Några som även de är förvånade över att Penny och Jacob ligger sämst till i tävlingen är Pennys följare, och hon har fått mängder av kärleksfulla kommentarer till sin bild.

“Tror folk tog er lite för givet.. Det kommer de ha lärt sig till nästa vecka! Ni var superduktiga!”, skriver en följt av flera röda hjärtan.

“Du levererade igår med. Dansar du lika bra igen på fredag så är det nog lugnt. Folk glömde rösta på dig igår i och med att det kändes lugnt för dig”, fyller en annan i.

“Du var skitbra och konstigt att du hamnade på sista plats.. Nästa gång röstar jag på dig”, kommenterar en tredje.

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…