Penny Parneviks svar efter följarnas hårda kritik mot gymbesöket

Penny Parnevik

TT
Penny Parnevik är gravid med sitt och fästmannen Douglas Murrays andra barn.
I veckan har följarna riktat skarp kritik mot realityprofilen efter att hon besökte ett gym – nu kommer Penny med ett svar.
– Inte supersmart, säger hon i Malou efter tio.

Det var i augusti som Penny Parnevik, 23, och Douglas Murray, 40, avslöjade att familjen väntar tillökning. Ettårige sonen Atticus ska alltså bli storebror och lyckan är total. Sedan avslöjandet har Penny fortsatt att uppdatera sina följare om livet som gravid och småbarnsmamma.

Paret hade egentligen planerat att gifta sig i somras, men med tanke på de rådande omständigheterna valde de att skjuta fram bröllopet. Det uppskjutna bröllopet ledde istället till att de skulle försöka skaffa ett syskon till Atticus och det gick mycket snabbare än väntat.

Familjens flytt till Sverige

Atticus föddes i USA och tanken var från början att hans syskon också skulle födas där. Penny hade nämligen en väldigt bra upplevelse av förlossningen och var därför tveksam till om den svenska sjukvården kunde hålla samma standard. Men med tiden har Penny märkt att hon litar minst lika mycket på svenska barnmorskor som hon gör med amerikanska.

Mia Parnevik, Douglas Murray och Penny Parnevik på galej.

Foto: TT

En annan anledning till varför barn nummer två kommer födas i Sverige är för att paret nu valt att flytta hit och bo permanent i Douglas lägenhet i Stockholm. Det var i en video på Youtube som Penny berättade att de bestämt sig för att bo i Sverige på heltid.

LÄS MER: Penny Parnevik om otäcka olyckan under graviditeten

Den här graviditeten upplever Penny på ett helt annat sätt än den första. Nu har hon så pass fullt upp om dagarna att hon knappt har koll på vilken vecka hon är i. Men eftersom bebisen beräknas komma till världen i vår så har hon alltså gått strax över halva graviditeten.

Kritiken mot Penny Parnevik under pandemin

Att vara gravid mitt i en pandemi är något nytt för kändisdottern och nu berättar hon i Malou efter tio att hon inte riktigt har följt de restriktioner som Folkhälsomyndigheten har gått ut med.

– Jag skulle inte säga att jag förhållit mig perfekt till restriktionerna alls, berättar Penny i programmet.

Utöver att vara en lekfull mamma till Atticus har Penny även tränat en hel del under graviditeten. Häromdagen la hon upp en bild från gymmet, vilket väckte starka reaktioner bland följarna. Kommentarerna från följarna handlade om att det är olämpligt att gå på gym i dessa tider när, rekommendationerna är att undvika platser med mycket folk. Dessutom ifrågasatte vissa att hon gjorde det trots att hon är gravid.

– Jag la upp en bild igår att jag var på gym, inte supersmart, konstaterar hon.

Nu svarar Penny på den negativa kritik hon fick. Hon menar att, precis som alla andra, har hon levt vardagen som om allt var normalt.

– Jag har tänkt om helt med gym och allting. Jag tror bara att vi har levt på som vanligt så länge nu har det känts som, säger Penny Parnevik.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik avslöjar plötsliga flytten med Douglas Murray

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks starka reaktion efter Pennys uttalande om Filips sexliv

Senaste nytt