LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peg Parneviks starka reaktion efter Pennys uttalande om Filips sexliv

15 nov, 2020 
Peg Parnevik och Filip Lamprecht
Peg och Penny Parnevik verkar ha en väldigt nära relation till varandra – men precis som de flesta syskon har de ibland olika åsikter om saker och ting.
Nu uttalar sig Penny om Pegs pojkväns sexliv – vilket får storasystern att reagera starkt.
– Är du helt seriös?, säger Peg i podden Pillowtalk.
Annons
Allt om Peg ParnevikBrand logo
Allt om Peg Parnevik

Peg Parnevik, 25, blev, tillsammans med resten av familjen, ett välkänt ansikte för svenska folket redan 2015. Det var då som det första avsnittet sändes av familjens egna realityserie Parneviks. Med föräldrar som Mia Parnevik, 52, och Jesper Parnevik, 55, har familjen alltid umgåtts bland svenska kändiskretsar.

Peg och pojkvännen Filip Lamprecht, 23, har varit ett par i snart fyra år. De träffades genom att deras familjer har umgåtts mycket genom åren. Filip är son till Kristin Kaspersen, 51, som är nära vän med familjen Parnevik.

Pegs relation med Filip Lamprecht

Peg har tidigare berättat i en intervju med Hänt att hon och Filip är lika på väldigt många plan och delar samma framtidsvisioner. Hon är även glad över att han också är ett kändisbarn och kan därför förstå henne på ett bra sätt.

– Det är svårt att förstå hela den grejen om man inte växt upp med det. Så det är skönt att inte behöva förklara för honom hur det är, för han vet. Han är mitt största fan och stöttar mig till hundra, sa Peg Parnevik till Hänt då.

Annons

I samband med coronapandemin har Peg tillbringat stor del i Sverige med Filip och i samma intervju delade hon med sig av deras framtidsplaner.

– Vi får se, men jag skulle absolut kunna tänka mig att bo permanent i Sverige med Filip, sa hon då.

Peg Parnevik och Penny Parnevik
Peg och Penny delade ut pris på Guldtuben-galan.

Pennys starka ord om Filip

Peg och Penny Parnevik, 23, har podden Pillowtalk med Peg och Penny ihop. I det senaste avsnittet kommer de in på hur många de tror att deras pojkvänner har haft sex med. När Penny gissar att Filip haft sex med ungefär 80 personer blir Peg helt chockad.

– Är du helt seriös? Alltså på riktigt seriös?, säger Peg då.

– Jaa, varför inte?, försvarar sig Penny.

Siffran var definitivt inte något som Peg själv skulle gissat på.

– Jag trodde kanske kring åtta personer, säger Peg.

Att Peg tror att Filip har legat med åtta personer är något som gör att Penny brister ut i skratt. Penny förklarar att han hade faktiskt lite tid att ”leka runt” innan han träffade Peg Parnevik.

FOTO: Adam Ihse/TT, Karin Törnblom/TT

Annons