Penny Parneviks stora familjebeslut inför Let’s dance 2020

Penny Parneviks stora familjebeslut inför Let's dance 2020
Penny Parnevik är en av deltagarna i årets säsong av Let's dance på TV4.
Hon, som är bosatt i USA, kommer nu att tillbringa sin tid i Sverige med sex månader gamla sonen, medan fästmannen Douglas Murray kommer att hålla till i USA.
Annons

Under morgonen avslöjade TV4 att Penny Parnevik, 22, är en av deltagarna i Let’s dance 2020, och det var en minst sagt glad och peppad Penny som gästade Nyhetsmorgon för att prata om förväntningarna inför den kommande våren.

Annons

– Det här har varit min största dröm väldigt länge, säger Penny i Nyhetsmorgon.

Hon berättar vidare att andra familjemedlemmar fått förfrågan, som mamma Mia Parnevik, pappa Jesper Parnevik och storasyster Peg, men tackat nej. Penny har då sagt åt dem att de ska säga till produktionen att hon kan ta deras plats istället, men har trots det inte fått förfrågan – förrän nu.

– Det har gjort det varje år, men ändå har de inte frågat. Men i år är det min tur, säger en överlycklig Penny.

Annons

Penny Parnevik dansar med Jacob Persson i Let’s dance 2020

Det krävdes med andra ord inte särskilt lång betänketid för Penny. Däremot har hon andra att tänka på och inte bara sig själv, med tanke på att hon och fästmannen Douglas Murray blev föräldrar åt sonen Atticus i augusti.

– De ringde mig och jag sa ja, eller oj, jag måste kolla med Douglas och jag har en son, så jag måste kolla, men typ ja, berättar Penny och förklarar att hon alltså inte var särskilt svårflörtad.

Hon kommer att dansa ihop med danspartnern Jacob Persson, som förra säsongen dansade ihop med Linnea Claesson.

När TV4 delar nyheten om att Penny kommer att delta i programmet på Let’s dance egna Instagram-konto är det många tittare som jublar.

Annons

”GUD VAD KUL!”, skriver en.

Bland annat dyker den tidigare Let’s dance-vinnaren Kristin Kaspersen upp i kommentarsfältet och delar lite pepp.

”Sååå kul! Och dessutom med underbara Jacob! Grymt danspar! Heja!!!” skriver hon.

Beslutet med sonen Atticus

Penny, Douglas och Atticus är bosatta i USA, och Penny har tidigare hintat om att hon befinner sig i Sverige på grund av jobb medan Douglas är kvar i USA.

Men att ta hand om bara månader gamla Atticus på egen hand verkar inte vara något större problem för Penny. Han är med henne när hon övar för fullt på att dansa.

– Jag har haft så roligt än så länge, säger Penny som avslöjar att de hunnit dansa i två veckor, hon fortsätter:

Annons

– Jag dansar, min kusin hänger med och hjälper till lite, dansar några timmar per dag och sen åker vi hem och startar om. Atticus för vara med, han tycker att det är skitkul.

FOTO: TV4, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…