Penny Parneviks oro för corona efter insjuknandet under graviditeten

Penny Parnevik

Penny Parnevik lämnar en jobbig period bakom sig.
Nu öppnar han upp om den tuffa sjukdomstiden.
”Värsta någonsin”, skriver realityprofilen.

Mycket har hänt i Penny Parneviks liv de senaste åren. Under hösten 2017 blev det officiellt att hon och det tidigare hockeyproffset Douglas Murray blivit ett par, och knappt två år senare var de även förlovade.

Det var Douglas som gick ner på knä framför sitt livs stora kärlek under en semesterresa i Mexiko, och blev svaret ett solklart ja.

Men något bröllop har det inte blivit för paret än. Planen var att de skulle bli man och hustru under en ceremoni framför vänner och familj nu i sommar, men på grund av den pågående pandemin valde de att lägga planerna på is. Istället har det hänt en hel del annat i deras relation.

Penny har länge sagt att hon alltid velat bli en ung mamma, och för drygt ett år sedan slog den stora önskan in. I augusti 2019 kunde hon nämligen meddela att sonen Atticus kommit till världen.

Som de bevisat många gånger om går saker och ting fort för Penny och Douglas, och för bara ett par månader sedan avslöjade Penny att hon nu är gravid med barn nummer två. Det var i podcasten Pillowtalk, som hon har tillsammans med systern Peg Parnevik, som Penny droppade den stora nyheten.

– Okej hörrni, jag är gravid, baby nummer två, jag är på smällen, sa hon då.

Graviditeten har varit långt ifrån enkel. På Penny Parneviks Youtube-kanal har hon tidigare berättat om kampen med illamåendet.

– Helt ärligt så har jag mått så dåligt. Alltså så så så så dåligt. Jag har spytt väldigt mycket. Jag har mått väldigt illa, berättade hon då.

Men det är dessvärre inte den enda motgången hon blivit tvungen att tackla på senaste tiden.

Penny om den jobbiga sjukdomsperioden

De som följer Parneviks-systern på Instagram har kunnat se att hon på senaste tiden inte mått helt bra. Hon har nämligen åkt på världens förkylning.

Men nu börjar vindarna vända för influencern och i ett inlägg på Instagram berättar hon nu att hon efter ett par jobbiga dagar äntligen börjar känna sig bättre.

”ÄNTLIGEN börjar jag känna mig friskare igen efter den värsta förkylning någonsin. Väntar fortfarande på mitt coronatest så än så länge måste jag jobba hemifrån, titta på filmer och dricka stora mängder med vatten.”

Och i kommentarsfältet är det många som önskar henne det bästa.

”Så vacker. Skönt att du mår bättre”, skriver en följare.

”Vackra du. Skönt att vara frisk. Hoppas du får antikroppar nu”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks ord om sonen Atticus förskolestart

LÄS OCKSÅ: Familjens starka reaktioner på Penny Parneviks gravidlycka