Familjens starka reaktioner på Penny Parneviks gravidlycka

Jesper, Mia och Penny Parnevik

Penny Parnevik är gravid igen. Nu berättar hon om hur familjen fick reda på beskedet och om mamma Mia Parneviks starka reaktion.
Penny Parneviks ärliga ord om den tuffa graviditeten
Slå på ljud

Penny Parnevik, 23, och Douglas Murray, 40, ska få tillökning! Paret, som planerar att gifta sig nästa sommar, har sedan tidigare sonen Atticus.

Nu avslöjar Penny Parnevik hur hon berättade för familjen om den stora lyckan – och om hur reaktionerna var.

Douglas reaktion på beskedet

I podcasten Pillowtalk, som hon har tillsammans med systern Peg Parnevik, 24, förklarar Penny att hon och Douglas planerat att skaffa ett till barn.

– Ja, lika planerat som förra gången skulle jag säga. Så här var det: vi skulle gifta oss i sommar och då ville vi absolut inte vara gravida. Men när vi insåg att vi inte skulle gifta oss, det var mitt under Let’s dance-perioden, så pratade vi om att gå av p-piller.

Och så blev det! Penny berättar också att hon hade på känn att hon blivit gravid ganska tidigt, men att det graviditetstest som hon gjorde visade negativ. Kort därefter testade hon igen medan hon var på språng på stan – och då fick hon veta att ett till barn är på väg.

– Jag är ganska hundra på att jag är i vecka 14. Jag har inte räknat så noga den här gången. Jag har ju redan ett barn, så det är inte lika spännande med apparna om det står att din bebis är lika stor som en jordnöt eller papaya den här veckan.

Den dagen skulle hon åka ut till landet med fästmannen Douglas Murray, och funderade på hur hon skulle avslöja beskedet för den tidigare hockeyspelaren.

Hon hittade en kaktus och skrev ett meddelande om att deras familj växer, och när Penny Parnevik visade den för fästmannen var han först lite tveksam över att få en kaktus.

– Sen läste han och blev superglad och han grät. Sen sa vi att vi skulle berätta för alla på midsommar – men jag ville berätta för er innan, säger Penny till systern Peg.

Mammans glädjetårar

Inför midsommar väntande Penny på resten av familjen tillsammans med pappa Jesper Parnevik, 55, och brorsan Phoenix Parnevik, 19. Då tog Jesper Parnevik upp ämnet.

– Helt spontant började pappa prata om när jag skulle bli gravid igen, och att det kanske blir en marsbebis, säger Penny.

Då bestämde hon sig för att avslöja det stora för de två först och att de tillsammans skulle överraska Peg och mamma Mia Parnevik, 52. Hon klädde sonen Atticus i en t-shirt med trycket ”big brother” på. När systern och mamman till sist kom märkte de först inte att han hade en ny t-shirt, men efter vissa mer eller mindre subtila hintar insåg de vad som hänt.

– Då skrek du rakt ut, och mamma bara började böla direkt, säger Penny till Peg i podcasten och tillägger.

– Men det var en bra reaktion, bra jobbat!

Glädjescener hos Parneviks alltså. Och det kan man ju förstå efter ett sådant besked.

Bild: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN