TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Penny Parneviks hälsokamp – svåra illamåendet under graviditeten

11 jan, 2021 
Penny Parnevik
Foto: TT/Youtube
Penny Parnevik är gravid med sitt andra barn.
Nu berättar hon om den dramatiska händelsen som utspelade sig i lägenheten i Stockholm.
– Jag kunde inte ställa mig upp, säger Penny på Youtube.
Annons
Penny Parnevik avslöjar hur sonen Atticus fick sitt ovanliga namnBrand logo
Penny Parnevik avslöjar hur sonen Atticus fick sitt ovanliga namn

Penny Parnevik, 23, och fästmannen Douglas Murray, 40, hade satsat på ett bröllop under det föregående året. Men på grund av pandemin lades detta på hyllan och istället hamnade fokuset på att ge sonen Atticus, 1, ett syskon.

Det var under sommaren 2019 som Penny och Douglas fick sitt första gemensamma barn och lyckan har sedan dess varit total. Penny som har tre syskon var först med att bli förälder och gav därmed föräldrarna Mia Parnevik och Jesper Parnevik titlarna som mormor och morfar för första gången.

Att en bebis var efterlängtad i hela familjen Parnevik har det inte stått några tvivel om. Familjemedlemmarna delar flitigt med sig av sin stora familjelycka på sociala medier.

Barnmorskans miss – avslöjade könet på ofödda bebisen

I augusti 2020 kunde Penny dela med sig av den stora nyheten att familjen nu växer ytterligare. I mars är bebisen beräknad att födas och det närmar sig alltså med stormsteg. Det stod länge oklart om Penny skulle föda i Sverige eller USA men strax innan jul kom beskedet – till skillnad från förra förlossningen så kommer denna att ske i Sverige. Däremot hann Penny med ett snabbt besök i Florida för att packa ihop sitt föräldrahem, som nu väntas säljas.

Annons

Väl på plats i USA gjorde paret ett ultraljud, något som resulterade i en riktig miss. Barnmorskan benämnde nämligen bebisen som ”hon” flertal gånger, detta trots att paret varit noga med att förklara att de inte vill veta kön.

Penny verkade efter händelsen tolka det som att det är en liten tjej som ligger i hennes mage, men Douglas var däremot med tveksam till om det verkligen var ett avslöjande.

Penny Parnevik talar ut om tuffa hälsokampen

Penny som närmar sig att vara höggravid har fullt upp hemma med en ettåring. Trots detta har hon visat sig må bra i graviditeten men nu har kroppen sagt emot. I en ny video på Pennys Youtube-kanal berättar hon om en tidig morgon som fick en dramatisk start.

– Vi vaknade vanlig tid 6:30 och vi gick upp och hade en väldigt bra morgon. Sen när jag skulle laga frukost och sätta på gröten så mådde jag så, så, så illa. Jag brukar må illa i graviditeten men inte spy eller att något händer. Men jag kände åh nej och sa att Douglas du får ta Atticus och jag springer till toaletten, säger Penny och fortsätter:

Annons

– Jag var fast där i typ en halvtimme eller 45 minuter. Jag bara satt där, jag kunde inte ställa mig upp utan att spy igen och jag blödde näsblod.

Anledningen till den plötslig attacken är oklar men Douglas tog snabbt ett beslut som underlättade för Penny.

– Jag vet inte riktigt vad det betyder, det kan alltid vara bara vanliga gravid-symptom, det kan vara att jag har gjort för mycket, rört mig för mycket eller bara burit Atticus för mycket. Men det var en tuff, tuff morgon så Douglas bestämde sig för att dra med Atticus så jag bara kunde sova ut.

Annons