Penny Parneviks pengakrav i relationen med Douglas Murray

Penny Parneviks pengakrav i relationen med Douglas Murray: ”Väldigt viktigt”
Penny Parnevik och fästmannen Douglas Murray väntar sitt första barn. Nu berättar Penny om pengakravet hon hade när hon först gick in i relationen med Douglas 2017.
Annons

Penny Parnevik, 21, slog igenom i familjens realityserie Parneviks 2015. Tittarna fick följa familjen i hela fyra säsonger – men mer säsonger än så blir det dock inte. Däremot kan tittarna följa samtliga familjemedlemmar på sociala medier.

Penny Parnevik har skaffat sig en stor skara följare och på Instagram inspirerar hon flera tusentals tjejer till att älska sig själva. Förutom att hon drog in pengar genom Parneviks, tjänar hon en del pengar på att vara influencer. Hon har också nyligen jobbat i butik i Kalifornien, där hon bor med fästmannen Douglas Murray, 39.

Annons

Dock förklarar hon nu i Influencerpodden att hon inte behöver oroa sig för pengar.

Annons

– Jag behöver inte bry mig om pengar, säger Penny Parnevik i podcasten.

Penny är dotter till golfproffset Jesper Parnevik, 54, och familjen har haft det gott ställt länge.

– Jag är ju väldigt priviligerad. Jag vet ju till exempel att om allting skulle skita sig kan jag flytta in med mina föräldrar, de skulle hjälpa mig. Jag har alltid den back up-en. Det är jätteskönt, men jag har sån respekt för pengar.

Kravet i relationen

Penny Parnevik och Douglas Murray blev ett par 2017, och idag är de både förlovade och väntar barn. Då Douglas är 17 år äldre än Penny var det viktigt för henne att bevisa att hon kunde betala för sig själv när hon gick in i relationen.

– När jag först blev ihop med Douglas då var det väldigt viktigt för mig att bevisa att jag kan, och har råd, att betala för mig själv. Nu bryr jag mig inte, alltså vi är ju kära och det är ingen tvekan på det liksom förklarar hon.

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…