Artikeln innehåller reklamlänkar
Idol 2023 marknadsföring banner

Penny Parneviks obekväma möten med Miriam Bryant: ”Jättepinsamt”

26 apr, 2019 
AvSarah Mansouri
I podcasten Pillowtalk berättar Penny Parnevik om sina pinsamma möten med Miriam Bryant.
I senaste avsnittet av Pillowtalk med systrarna Peg och Penny Parnevik halkar de in på att prata om Miriam Bryant. Men för Penny blir det pinsamt att prata om artisten.
Annons

Trots att systrarna Peg Parnevik, 23,  och Penny Parnevik, 22, ofta befinner sig i olika länder fortsätter de att driva podcasten Pillowtalk tillsammans.

Varje avsnitt öppnar de upp sig om vad som pågår i deras  liv. I februari avslöjade de bland annat att Penny var gravid. Men förutom att prata om sina egna liv tar de också upp olika samtalsämnen som de funderat på den senaste veckan och har ofta frågestunder där de uppmanat sina lyssnare att ställa frågor till dem.

I vanlig ordning började veckans avsnitt med att systrarna berättar om vad de gjort de senaste dagarna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Peg säger då att hon är i Sverige och tror att hon har drabbats av pollenallergi, men roliga nyheter är  att hon var och såg en konsert med artisten Miriam Bryant, 28, när hon spelade i Stockholm nyligen.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

– Alltså jag dog, jag dog. Hon är är typ Lady Gaga när hon sjunger showen. Hon är en rockstar!, säger Peg och avbryts av Penny som skrattar.

– Det här kommer vara jättepinsamt, säger Penny och fortsätter:

– Miriam Bryant. Jag tror att hon vet vem jag är.

Hon måste vara först

Peg försäkrar sin syster om att Miriam säkert är väl medveten om vem Penny är eftersom att Peg själv är tjenis med artisten. Men Penny blir ändå inte helt övertygad.

– På en helt annan nivå, Zara Larsson visste att jag var gravid så då visste väl Miriam Bryant vem jag är. För att jag ser Miriam Bryant ganska ofta, säger Penny i podcasten.

Hon ifrågasätts direkt av Peg som undrar var hon hänger runt egentligen för att kunna stöta ihop med artisten så pass ofta.

– Kanske inte ofta, ofta, men jag skulle säga att senaste året har jag sprungit på henne fyra gånger och då vi står ganska nära varandra, alltså ansikte mot ansikte, men vi säger inte hej…, säger Penny.

Annons

Peg avbryter och menar att Penny egentligen bara kan hälsa och presentera sig som Pegs syster och att de ju faktiskt har träffats flera gånger tidigare.

– Nej, men på näringskedjan med vem som är viktigare då måste väl hon säga hej till mig först känner jag, för att hon är viktigare, säger Penny och fortsätter:

– Det var bara en liten kul fakta, men jag blir bara lite så här, men du vet ju säkert vad jag heter.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Karin Törnblom

Annons