Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Penny Parnevik om namnbeslutet – 5 månader innan förlossningen

29 mar, 2019 
Penny Parnevik om namnbeslutet
Penny Parnevik och fästmannen Douglas Murrays första barn beräknas födas i augusti. Nu berättar realityprofilen om deras namnförslag.
Annons

Realityprofilen Penny Parnevik, 22, berättade tidigare i år att hon och pojkvännen Douglas Murray, 39, förlovat sig. Men vad hennes följare inte visste då var att Penny Parnevik hade varit gravid i ett par veckor redan. Nyheten avslöjades ett par veckor efter att förlovningen tillkännagavs.

Douglas och jag kan knappt vänta på att få träffa vår lilla ängel i augusti”, skrev Penny i ett inlägg på Instagram.

Barnet beräknas födas den 22 augusti. Penny och Douglas har redan hunnit göra planer för hur deras liv kommer att se ut när de blir en familj.

– Jag kommer att föda i USA, i Florida. Jag kommer att bo hemma hos min mamma och pappa och det här bestämde jag mig för av olika anledningar. Douglas kommer också bo med mig och mamma och pappa såklart, sa Penny i ett avsnitt av podcasten Pillowtalk som hon gör tillsammans med sin syster Peg Parnevik, 23.

Annons

Penny Parneviks avslöjande om barnets namn

När det kommer till bebisens namn har Penny tidigare sagt att hon gillar Pebble och Penelope om det blir en tjej. Ifall det blir en kille står Maverick och Malcolm högt upp på listan.

I ett nytt avsnitt av podden pratar systrarna ännu en gång om namnbeslutet. Samtalet inleds med att Peg frågar Penny om hon vill avslöja något om det i podcasten.

– Kan du berätta någon liten hint om vilket bebisnamn du tänker på?, säger Peg.

– Namnet jag verkligen älskar för en tjej vill jag inte säga eftersom den har med vår familj att göra. Men andra namn kan jag avslöja, säger Penny Parnevik och fortsätter sedan:

– Jag gillar namnet Penelope. Och sen så gillar jag Pixie för en tjej. Men inget är bestämt och jag är öppen för förslag.

Storasystern svarar att hon inte är jätteförtjust i något av namnen men att hon hoppas på att Penny Parnevik får en flicka.

FOTO: Sören Andersson/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons