Gravida Penny Parnevik om beslutet: Därför flyttar jag hem

Douglas Murray och Penny Parnevik

I augusti blir Penny Parnevik och Douglas Murray föräldrar för första gången. I en video på sin Youtubekanal berättar nu Penny mer om graviditeten och framtidsplanerna.

Realityprofilen Penny Parnevik, 22, avslöjade tidigare i år att hon har förlovat sig med pojkvännen Douglas Murray, 39.  I podcasten Pillowtalk, som Penny Parnevik har tillsammans med storasystern Peg Parnevik, 23, berättade hon om hur frieriet gick till.

– Han ner på knä, jag trodde att han skojade först. Han tog min hand och han skakade så mycket. Sen tittade jag på hans ansikte och han grät och grät, sa Penny i avsnittet som släpptes i februari.

Annons: Känns ditt hår torrt och slitet? Hos Hårkontroll hittar du allt du behöver för att skapa ditt drömsvall!

Men det Penny och Douglas följare inte visste då var att Penny Parnevik nyligen fått reda på att hon är gravid. Paret valde att avslöja denna nyhet endast dagar efter att de gått ut med förlovningen.

Douglas och jag kan knappt vänta på att få träffa vår lilla ängel i augusti”, skrev Penny i ett inlägg på Instagram.

I en video på sin Youtubekanal berättar Penny Parnevik mer om detaljerna kring förlossningen och graviditeten.

Paret flyttar in hos Penny Parneviks föräldrar

Realityprofilen inleder sin video med att berätta att graviditeten var väldigt efterlängtad. Hon avslöjar sedan det beräknade födelsedatumet:

– Mitt beräknade datum är den 22 augusti, säger Penny Parnevik.

22-åringen har även fått många frågor om hur paret planerar att bo när bebisen väl har fötts. Pennys föräldrar, Jesper Parnevik, 54, och Mia Parnevik, 51, är bosatta i Florida, USA, medan Penny Parnevik och fästmannen Douglas Murray har boenden i både Kalifornien och Sverige.

– Jag kommer att föda i USA, i Florida. Jag kommer att bo hemma hos min mamma och pappa och det här bestämde jag mig för av olika anledningar. Douglas kommer också bo med mig och mamma och pappa såklart. Men jag känner att vården är mer trygg i USA, säger hon.

Penny har av denna anledning bestämt sig för att sköta allt som har med graviditeten att göra i USA.

– Just Florida bestämde jag för att jag vill ha min familj nära och vara familjär med doktorerna och läkarna, säger hon och fortsätter sedan:

– Jag och Douglas kommer att sova i mitt rum, mamma har redan gjort om det till ett barnrum och gästrum för oss. Så kommer vi att bo där så länge som det är skönt och det behövs. Jag tror säkert att det kommer att bli flera veckor eller månader men vi får se.

Hennes följare har även frågat var de vill att barnet växer upp. Penny Parnevik är uppvuxen i USA medan Douglas Murray tillbringade sin barndom i Sverige.

– Vi vill testa på båda, vi är inte helt bestämda på det ena eller det andra. Men just nu kommer vi att vara i USA eftersom Douglas jobbar där, säger Penny Parnevik.

LÄS MER: Penny Parnevik: Gav upp min dröm för att bli gravid

LÄS MER: Penny Parnevik avslöjar: Då gifter jag mig med Douglas

FOTO: Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!