LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Gravida Penny Parneviks ärliga avslöjande: ”Varit ett helvete”

31 mar, 2019 
AvSarah Mansouri
Penny Parnevik avslöjar hur dåligt hon mår under graviditeten.
Penny Parnevik är förlovad med kärleken Douglas Murray och paret väntar sitt första barn. I podcasten Pillowtalk avslöjar Penny hur hon egentligen har mått under graviditeten.
Annons

Systrarna Peg Parnevik, 23, och Penny Parnevik, 21, driver podcasten Pillowtalk tillsammans. Varje vecka pratar systrarna om allt mellan himmel och jord. Oftast är de väldigt öppna om deras tankar, känslor och vad som händer i deras vardagsliv.

Veckans avsnitt har de döpt till När barnet kommer och de frågar varandra om allt möjligt kring graviditet.

Penny är nämligen gravid med sitt första barn som hon väntar tillsammans med fästmannen tillika före detta hockeyproffset Douglas Murray, 39, vilket hon avslöjade i ett inlägg på Instagram i februari.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Douglas och jag kan knappt vänta på att få träffa vår lilla ängel i augusti”, skrev Penny Parnevik och fortsatte:

Så länge jag kan minnas, när någon frågat ”vad vill du bli när du blir stor?”, har jag alltid svarat ”en mamma”. Min dröm slår äntligen in.

Sedan nyheten blev offentlig har Penny fortsatt att lägga upp bilder på sig själv där gravidmagen syns och utifrån bilderna ser hon ut att stortrivas med att vara gravid.

Annons

Men när Peg frågar Penny om hon tror att hon romantiserar graviditeten, svarar hon snabbt ja.

– Alltså gud ja! Den här graviditeten har varit ett helvete, det kan jag erkänna. Det är det jobbigaste jag har varit med om, säger Penny Parnevik i podcasten.

22-åringen avslöjar dessutom att hon har blivit mycket känsligare för dofter under graviditeten:

– Allting luktar äckligare än vanligt och allting är lite, du mår halvilla hela tiden. Det är svårt.

Ber Douglas Murray om hjälp

Penny menar att hon möjligtvis har glamoriserat att vara gravid innan hon blev det, men att hon däremot inte gjort det nu under graviditeten. Peg Parnevik håller med, men menar samtidigt att det kan se aningen glamoriserat ut för den som följer Penny på Instagram.

– Man får ju en annan bild på Instagram också där du är så här ”jag ska gå och mammashoppa”, säger Peg.

Penny har dock inte samma uppfattning som sin syster utan tycker själv att hon mest bara delat med sig av hur hon ser ut och ibland skrivit att hon mått dåligt.

Annons

– Jo, ibland har du väl skrivit om herpes och finnar, men jag tror oftast är det så här ”nu ska jag på mammayoga och nu ska vi kolla på barnkläder”, men det är ju klart man visar upp det med, säger Peg och Penny håller med:

– Ja, och det är ju fördelarna med att vara gravid. Det finns ju fördelar och nackdelar. Nackdelarna är ju, alltså jag trodde det skulle vara bra mycket lättare än vad det är. Det är jävligt svårt. Men jag vet inte om det är så för alla.

Penny Parnevik berättar att trots att hon annars är en person som är lätt att göra med så har hon upplevt sig själv som krävande gentemot fästmannen under graviditeten.

– Jag ber honom göra extremt mycket för mig, säger Penny och fortsätter:

– Det är inte konstigt, men det är ändå krävande.

FOTO: TT/Eero Hannukainen

Annons