Penny Parneviks nya besked om Douglas Murray

Penny Parneviks nya besked
Penny Parnevik är en av deltagarna i Let's dance 2020 och befinner sig därför i Sverige tillsammans med sonen Atticus.
Efter en månad utan fästmannen Douglas Murray vid sin sida kommer tv-profilen nu med ett nytt glädjebesked.
Annons

Det var i realityserien Parneviks som svenska folket fick lära känna Penny Parnevik, 22. Sedan dess har Penny lyckats hålla sig kvar i rampljuset genom sina sociala medier-konton samt podcasten Pillowtalk, som hon har tillsammans med storasystern Peg Parnevik, 24.

Annons

Förra året var rejält händelserikt från Pennys del. Hon förlovade sig med fästmannen Douglas Murray, 40, och i augusti fick paret sonen Atticus. Men 2020 ser ut att bli minst lika fartfyllt då Penny Parnevik ska delta i Let’s dance samt planerar ett bröllop till sommaren. I en video på sin Youtube-kanal berättade Penny förra veckan om sin hektiska vardag.

– Men just nu är jag, alltså det låter jättedramatiskt, men jag är ensamstående med honom. Alltså jag är inte ensamstående. Men Douglas behöver vara i USA för att jobba, jag behöver vara i Sverige för att jobba, säger tv-profilen i videon.

Annons

Penny Parnevik om familjekampen

När Hänt träffade Penny på pressträffen inför säsongspremiären av Let’s dance 2020 avslöjade hon att fästmannen kommer att komma och hälsa på henne och sonen inom kort.

– Ja, Douglas kommer! Jag vet inte hur ofta han kan men han kommer så ofta han kan, säger hon till Hänt.

Penny berättade även att Douglas är väldigt glad över att hon ska vara med i programmet och har varit stöttande sedan hon tog beslutet.

– Douglas blev så taggad, han hade typ den bästa reaktionen av alla. Han tycker att det är skitkul att jag ska lära min dansa, säger hon.

Annons

Nya beskedet om fästmannen

I en ny video på sin Youtube-kanal berättar Penny återigen om den tuffa familjekampen. Att ta hand om sonen ensam är långt ifrån enkelt.

– Jag har varit själv här med honom typ en månad nu utan Douglas då Douglas behövt jobba och jag ska ju dansa så det har varit intensivt. Jag har gråtit några gånger, säger hon i videon.

Hon visar även upp sitt veckoschema som till stor del består av dansträningar. På fredag är det äntligen dags för Penny att dansa i tv för första gången och lagom tills dess ska Douglas Murray att komma till Sverige.

– Nu har jag fixat vår lista för vecka. Jag har dans varje dag, lite inspelningar, Douglas kommer i veckan. Han kommer i tio dagar, säger Penny Parnevik.

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…