Artikeln innehåller reklamlänkar

Penny Parneviks avslöjande: Det ska våra barn heta

Penny Parnevik barnnamn

Penny Parnevik har tidigare varit öppen med att hon vill skaffa barn med pojkvännen Douglas Murray. Nu avslöjar hon att barnnamnen redan är bestämda. Eller i alla fall fyra av sex...

Det var förra hösten som tv-profilen Penny Parnevik, 21, avslöjade att hon hittat kärleken i det före detta hockeyproffset Douglas Murray, 38. Sedan dess har kärleken spirat mellan paret och för bara några veckor sedan flyttade de in i deras första gemensamma lägenhet i Kalifornien.

Sedan Penny träffade Douglas har hon varit öppen med att hon vill skaffa barn med honom. Hennes vilja att bli mamma har också vuxit sig större och större. I podcasten Babykaos berättar Penny att hon redan tidigt i deras förhållande började prata om barn med Douglas, efter att hon blivit besviken över ett negativt graviditetstest.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

– Innan jag träffade Douglas, om jag kissade på en sticka då, skulle jag vara förstörd om det stod att jag var gravid, säger hon i podden och fortsätter:

– Så fort jag träffade Douglas kissade jag på en sticka och när det blev negativt blev jag sjukt ledsen. Och jag blev så chockad över att jag blev så ledsen. Vi hade bara varit tillsammans i några månader och jag var helt förstörd. Jag ville att det skulle vara en bebis.

I dag är paret säkra på att de vill ha barn ihop. Penny säger att hon planerar att bli mamma till fyra biologiska barn och två adopterade. Men på grund av att hon är traditionell av sig ser hon gärna att hon och Douglas gifter sig först. Det förklarar hon i podcasten.

Men förberedd är hon. I alla fall i den mån att hon och Douglas redan bestämt vilka namn deras framtida barn ska få. Och ett är en hyllning till Pennys lillasyster Philippa Parnevik, 19.

– Philippa heter Pebble i mellannamn, det tycker jag är väldigt fint. Så en tjej som heter Pebble, säger hon.

Hon fortsätter:

– Och sedan… jag skulle egentligen heta Penelope och det gillade jag inte när jag var liten, men nu kan jag tycka att det är ganska gulligt om jag heter Penny och min dotter heter Penelope.

Penny berättar också att hon och Douglas även har varsitt tjejnamn som de tycker om på varsitt håll. Douglas gillar Joy och Penny gillar Happy, vilket Douglas inte alls tycker är fint.

Killnamnen är de däremot ense om. Där är tanken att det blir en Maverick och en Malcolm.

– Det är inget vi är fast med, men vi tycker det är kul att prata om, skrattar Penny.

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik öppnar upp: Därför tog jag en paus

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik om Douglas Murrays frieri: ”Allt är redan klart”

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!