Artikeln innehåller reklamlänkar

Penny Parnevik öppnar upp: Därför tog jag en paus

Penny Parnevik berättar nu varför hon inte har bloggat och det är för att hon har njutit av en härlig sommar med Douglas Murray.

I flera veckor har det varit tyst från Penny Parnevik på hennes blogg, men nu berättar TV3-profilen varför...

Det har varit en härlig sommar för Penny Parnevik, 21, det skriver hon själv i sin blogg, som är det första inlägget på flera veckor.

“Ni kanske undrar varför bloggen har varit tom i flera veckor…jar har ett väldigt simpelt svar…jag njöt av sommaren. Och vikigaste av allt, jag tog hand om mig själv” skriver hon under rubriken “Varför jag tog en paus från bloggen”.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Penny Parnevik skriver att förra hösten och våren 2018 har varit väldigt stressiga och att hon behövde vila från allt det.

“Den här sommaren har varit lite rehab från allt det. Det finns inget viktigare en att hand om sin hälsa och att ta en break från sociala medier.”

Penny Parnevik skriver att hon varit på sin pojkvän Douglas Murrays landställe hela sommaren och att det var exakt det hon behövde!

“…Ingen kan säga något emot att det här är den bästa svenska sommaren (när det gäller vädret) i hela min livstid på den här planeten iallafall. Varje dag handlade det om att sova ut, ta naket dopp så fort man vaknar, hela dagen gå utan smink i en bikini eller en härlig sommar klänning, dricka rosé, åka ring/paddle board, ordna massa härliga middagar, och stanna uppe hela natten lång med antingen deep talk med tända ljus och mys eller så sluta kvällen med hög ljud musik (typ bara gamla klassiker och Pegs låtar hahaha) och dans på bordet.”, skriver hon och konstaterar:

“Tror jag kan påstå att det va bästa sommaren av mitt liv.”

Samtidigt som sommaren varit fantastisk tycker hon att hon har fått en bättre relation till sin familj:

“På grund av det här tycker jag att min relation med min familj och släkt ändrat enormt. Jag känner att det är en positiv förändring till en mognare och starkare relationen men nästan alla i mitt liv och det behövde jag efter kaoset av våren och inspelningen av sista säsongen av Parneviks. Med det sagt så är jag TILLBAKA.”

Nu kommer Penny Parnevik börja dela med sig mer av sitt liv i Kalifornien och det nyrenoverade lyxhuset hon köpt med Douglas Murray!

Forna hockeyproffset Douglas Murray och Penny Parnevik avslöjade sin kärlek hösten 2017.

Douglas avslutade sin hockeykarriär 2016.

Douglas och Penny har känt varandra i många år då Douglas är en nära vän till hennes föräldrar Mia Parnevik och Jesper Parnevik.

Nu bor de ihop i Kalifornien.

Penny Parnevik verkar superkär, och Douglas lika så.

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik om Douglas Murrays frieri: ”Allt är redan klart”

LÄS OCKSÅ: Följarna jublar efter Penny Parneviks bild: ”Sjukt bra förebild”

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!