LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parnevik om Douglas Murrays frieri: "Allt är redan klart"

06 sep, 2018 
Hans & Anna Shimoda
Allt är klart inför Penny Parneviks och Douglas Murrays förlovning, ringen har hon redan.
Ding, dong, ding, dong. Vi hör redan bröllopsklockor ringa för Penny Parnevik och pojkvännen Douglas Murray. Förlovningsringen har hon redan, allt är klart för Douglas att fria!
Annons

Det var förra hösten som tv-profilen Penny Parnevik, 21, avslöjade att hon mött kärleken i före detta hockeyproffset Douglas Murray, 38. En del reagerade på det faktum att det skiljer hela 17 år mellan dem, men det bekommer inte Penny Parnevik och Douglas Murray det minsta.

–För alla som känner oss är det en självklarhet att vi är tillsammans. Ni som inte känner oss kanske tycker det är jättekonstigt med åldersskillnaden. Men för mig passar det helt perfekt, sa hon i podcasten Pillowtalk i vintras.

När Hänt träffar Penny Parnevik och Douglas Murray på den efterföljande banketten av Operakällaren Foundation ser de fortfarande härligt nykära ut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi är VÄLDIGT kära och lyckliga, förklarar en strålande glad Penny och berättar att de har haft en underbar sommar tillsammans:

– Vi har varit i Sverige sedan i maj och hängt på hans lantställe i skärgården. Vi har hängt med varandra, badat och ätit god mat. Det har varit helt fantastiskt!

Annons

För ett halvår sedan blev de sambor. Men snart går flyttlasset till en ny lägenhet.

– Därför är det mycket inredning nu… Men det är Douglas som sköter den biten. Han får välja alla saker. Han vill verkligen att jag ska ha en åsikt, men jag bryr mig inte, säger Penny och skrattar.

Någon ring på fingret har hon inte, men det kan det eventuellt bli ändring på.

– Vi får se när det händer. Men vi har ju knappt varit tillsammans i ett år.

När Douglas Murray väl friar kommer det ske med en mycket speciell ring.

– När mamma födde mig fick hon en ring i present av pappa, alltså en push present. Och det ska bli min förlovningsring! Det har varit bestämt sedan jag var liten. Alla syskon vet om det och tycker det är jättekul. Och Douglas vet såklart också om det! Så han behöver inte köpa någon, allt är ju redan klart! säger Penny Parnevik.

FOTO: IBL, Instagram

Annons