Artikeln innehåller reklamlänkar

Penny Parnevik om Douglas Murrays frieri: "Allt är redan klart"

Allt är klart inför Penny Parneviks och Douglas Murrays förlovning, ringen har hon redan.

Ding, dong, ding, dong. Vi hör redan bröllopsklockor ringa för Penny Parnevik och pojkvännen Douglas Murray. Förlovningsringen har hon redan, allt är klart för Douglas att fria!

Det var förra hösten som tv-profilen Penny Parnevik, 21, avslöjade att hon mött kärleken i före detta hockeyproffset Douglas Murray, 38. En del reagerade på det faktum att det skiljer hela 17 år mellan dem, men det bekommer inte Penny Parnevik och Douglas Murray det minsta.

–För alla som känner oss är det en självklarhet att vi är tillsammans. Ni som inte känner oss kanske tycker det är jättekonstigt med åldersskillnaden. Men för mig passar det helt perfekt, sa hon i podcasten Pillowtalk i vintras.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

När Hänt träffar Penny Parnevik och Douglas Murray på den efterföljande banketten av Operakällaren Foundation ser de fortfarande härligt nykära ut.

– Vi är VÄLDIGT kära och lyckliga, förklarar en strålande glad Penny och berättar att de har haft en underbar sommar tillsammans:

– Vi har varit i Sverige sedan i maj och hängt på hans lantställe i skärgården. Vi har hängt med varandra, badat och ätit god mat. Det har varit helt fantastiskt!

För ett halvår sedan blev de sambor. Men snart går flyttlasset till en ny lägenhet.

– Därför är det mycket inredning nu… Men det är Douglas som sköter den biten. Han får välja alla saker. Han vill verkligen att jag ska ha en åsikt, men jag bryr mig inte, säger Penny och skrattar.

Någon ring på fingret har hon inte, men det kan det eventuellt bli ändring på.

– Vi får se när det händer. Men vi har ju knappt varit tillsammans i ett år.

När Douglas Murray väl friar kommer det ske med en mycket speciell ring.

– När mamma födde mig fick hon en ring i present av pappa, alltså en push present. Och det ska bli min förlovningsring! Det har varit bestämt sedan jag var liten. Alla syskon vet om det och tycker det är jättekul. Och Douglas vet såklart också om det! Så han behöver inte köpa någon, allt är ju redan klart! säger Penny Parnevik.

Forna hockeyproffset Douglas Murray och Penny Parnevik avslöjade sin kärlek hösten 2017.

Douglas avslutade sin hockeykarriär 2016.

Douglas och Penny har känt varandra i många år då Douglas är en nära vän till hennes föräldrar Mia Parnevik och Jesper Parnevik.

Nu bor de ihop i Kalifornien.

Penny Parnevik verkar superkär, och Douglas lika så.

LÄS OCKSÅ: Följarna jublar efter Penny Parneviks bild: ”Sjukt bra förebild”

LÄS OCKSÅ: Adam Pålsson blir pappa igen – avslöjad av Penny Parnevik

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!