Penny Parnevik: Gav upp min dröm för att bli gravid

Penny Parnevik om varför hon gav upp drömmen om att gifta sig innan hon får barn.
Innan Douglas Murray friade var Penny Parnevik fast besluten att hon ville vara gift innan hon skaffade barn. Nu berättar hon varför hon ångrade sig.
Annons

Den senaste tiden har det hänt stora saker i 22-åriga Penny Parneviks liv. I februari avslöjade hon på Instagram att pojkvännen Douglas Murray hade friat till henne – och svaret blev självklart ett ja. På en privat strand gick han ner på knä och frågade om Penny ville gifta sig med honom. I podcasten Pillowtalk, som Penny har tillsammans med systern Peg Parnevik, 23, berättar hon om hur frieriet gick till.

Annons

– Douglas hyrde en privat strand för dagen och en servitör som kom varje timme för att fråga om vi ville ha något. Vi åt frukost, solade, badade och läste våra böcker och då somnade jag, säger Penny Parnevik i Pillowtalk.

Annons: Känns ditt hår torrt och slitet? Hos Hårkontroll hittar du allt du behöver för att skapa ditt drömsvall!

Penny berättar att Douglas väckte henne och berättade att han hade tappat sin mobil under solsängen och att han behövde hjälp att leta.

Annons

– Då gick han ner på knä, jag trodde att han skojade först. Han tog min hand och han skakade så mycket. Sen tittade jag på hans ansikte och han grät och grät.

Bebissuget vägde tyngst

Det många inte visste var att Penny höll inne på ännu en stor nyhet när hon avslöjade förlovningen. I magen väntade en liten bebis, vilket hon berättade om bara dagar efter att Douglas friat till henne. På Instagram delade hon bilder på sig själv med händerna runt magen.

Douglas och jag kan knappt vänta på att få träffa vår lilla ängel i augusti”, skriver Penny när hon delade den glada nyheten med sina följare.

I podcasten Pillowtalk har Penny tidigare förklarat att hon inte vill skaffa barn innan hon blivit gift. Men annat blir det nu. Tillsammans har paret valt att vänta med bröllopet fram tills juli 2020. Till systern Peg berättar Penny vad det var som fick henne att ändra sig.

– Jag ville egentligen ha gift mig och så innan vi skaffade barn. Det var drömmen. Men sedan ville jag verkligen ha ett barn, så då var jag såhär: ”Jaja, jag slänger den drömmen för det jag egentligen vill”, säger Penny Parnevik i podden.

LÄS MER: Penny Parnevik om tuffa tiden med pojkvännen: ”Jättesvårt

LÄS MER: Penny Parneviks avslöjande: Det ska våra barn heta

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Sören Andersson

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…