LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parnevik talar ut om Peg och Filips relation: ”Inte sanningen”

06 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Penny Parnevik, Filip Lamprecht, Peg Parnevik
Systrarna Peg och Penny Parnevik driver den populära podcasten Peg & Penny tillsammans.
I söndagens avsnitt talar Penny ut om hur hon verkligen såg på Pegs relation till Filip Lamprecht
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarnas favoritpizzor: "Krabba och banan"Brand logo
Kändisarnas favoritpizzor: "Krabba och banan"

Peg Parnevik, 27, driver tillsammans med lillasystern Penny Parnevik, 25, podcasten Peg & Penny som är uppskattad av många. I podden delar systrarna med sig om allt mellan himmel och jord och berättar öppet om sina liv.

Något som systrarna titt som tätt återkommer till är Pegs relation med kändissonen Filip Lamprecht, 26. De var ett av Sveriges mest omskrivna par under deras sex år långa relation. 2021 gick de skilda vägar, mitt under tiden som Filip tävlade i Let's dance tillsammans med Linn Hegdal, 27.

Filip och Linn vann till slut hela tävlingen men något som kom att skapa nästan större rubriker var deras relation. Tittarna tyckte nämligen att de var så fina ihop och rykten om att de skulle ha en romans började florera, vilket både Linn Hegdal och Filip Lamprecht vid flera tillfällen dementerade.

Annons

Penny Parneviks ärliga ord om Peg och Filips relation

I söndagens avsnitt har systrarna ett segment i podden där de svarar på rykten om sig själva, och deras lyssnare är sannerligen nyfikna. Ett påstående lyder: Peg var "toxic" mot Filip.

– Vill du ha mitt ärliga svar?, frågar Penny.

– Ärligt men också objektivt när du ser allt utifrån, svarar Peg.

– Ärligt så tyckte jag förhållandet var "toxic", säger Penny.

– Ja men det kan jag hålla med om.

– Jag tyckte att ni tog ut de värsta sidorna av varandra. Jag tyckte att det blev så åt båda hållen. Du fick aldrig skulden för det, men det är inte sanningen. Åt båda hållen kände man ibland när man hade middag att "fan, måste vi bjuda Peg och Filip". Men det var hundra procent mot honom också, jag har ju skrikigt på honom och sagt "herregud kan du bara sluta", säger Penny och fortsätter:

– Jag tror för båda er skull att, oavsett åsikt om någon, att jag är så glad att ni gick skilda vägar. Hundra procent, jättebra för honom och jättebra för dig.

Peg Parnevik om relationen till ex-pojkvännen

Annons

– Jag tappade bort min stil lite i min förra relation, så fort vi gjorde slut då började jag klä mig väldigt såhär punk, säger Peg och fortsätter:

– Har du inte tänkt på det, jag färgade håret orange, fick typ en hockeyfrilla och hade Docs (Dock Martens) hela tiden och var såhär nu får jag vara mig själv. Jag har försökt vara lite mer söt och gullig för att liksom kunna stå bredvid dig.

Varpå Penny började analysera relationen och att paret hela tiden jämfördes i hur de var som personer, Peg är lite mer tillbakadragen medan ex-pojkvännen var mer utgående och social. Hon förtydligar även att Peg mådde bra med honom och att hon oftast ville att han skulle följa med på hennes turnéer.

– Du tyckte att det var skönt på något sätt för att då får han alltid stå för det sociala. Men sedan blev du alltid jämförd med honom, och att folk var "men varför är han med en sådan typ av tjej som är så blyg och punkig", säger Penny och fortsätter:

– Jag menar jag vill inte vara som honom, men ja.

FOTO: Tommy Holl/TT, Karin Törnblom/TT

Annons