Penny Parnevik stannad av främlingar – efter händelsen med barnen

PENNY PARNEVIK

Penny Parnevik är mamma till barnen Atticus och Pebble. Som småbarnsförälder kan livet bli stressigt och hektiskt, vilket hon berättar om nu.
”Hjälp”, skriver hon.
Se privata bilderna från Penny Parneviks möhippa här
0:26

Efter reklamen: Se privata bilderna från Penny Parneviks möhippa här

(0:26)

Slå på ljud

Penny Parnevik, 25, har haft en händelserik sommar. Det började med att hon hade sin efterlängtade möhippa som blev en riktig succé bland vännerna.

”SJUKASTE HELGEN I MITT LIV. Har skrattat och gråtit så mycket…TACK TACK TACK till mina syrror och världens finaste vänner.”, skrev Penny då på Instagram.

Penny delade med sig av flera bilder från möhippan och man kan minst sagt säga att mycket hanns med. Först och främst klädde de ut sig och sminkade sig med massa glitter, sedan åkte de i en buss där alla sjöng karaoke. Sedan blev det dans och fest ute på landstället.

På möhippan införde man även ett roligt moment, som gick ut på att alla hade små masker med maken Douglas Murrays, 42, ansikte på.

Penny Parneviks efterlängtade bröllop med Douglas Murray

Bröllopet mellan Penny och Douglas var tänkt att gå av stapeln redan för två år sedan. Men med tanke på coronapandemin tvingades paret skjuta upp planerna år efter år.

Men i somras blev det äntligen av och lyckan var total. Däremot har Hänt tidigare kunnat avslöja att Penny och Douglas gifte sig redan 2019. Tv-profilen har inte velat kommentera ryktet tidigare men i en vlogg på Youtube bekräftade hon senare att paret hade gift sig i smyg 2019.

En sak som alla kanske inte vet, som vi aldrig har sagt förut. Men det har varit lite spekulationer om det här nämligen men det stämmer att vi faktiskt redan är gifta, fast på papper. Vi är lagligt gifta, sa Penny i vloggen och fortsatte:

– Atticus hade inte fötts, det är tre år sedan. Ingen har någonsin sett det här förut vi filmade med en sån här videokamera som min pappa alltid har använt för det kändes fint och nostalgiskt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Penny Parnevik stoppad på gatan – av okända människor

Sommaren 2019 blev Penny och Douglas föräldrar för första gången – till sonen Atticus, 3. Penny har tidigare berättat att hon stormtrivs i rollen som mamma och ville gärna skaffa fler barn.

Sommaren 2020 var det tänkt att paret skulle gifta sig men med tanke på omständigheterna med covid så valde de att istället försöka skaffa ett barn till. Sagt och gjort och i februari 2021 kom lilla Pebble, 1, till världen.

Livet som småbarnsförälder till två små barn kan ibland vara hektiskt, speciellt när barnen skriker och då kan man behöva hjälp. Nu har Penny stoppats på gatan av den anledningen att folk vill rycka in och avlasta henne.

”Det är en sådan här typ av dag hörni. Jag blev stoppad två gånger på vägen hem från förskolan av folk som frågade om jag ville ha hjälp med barnen som höll på och skrek och bet mig. Nu sitter de och kollar på tv så jag kan andas in, andas ut”, förklarar Penny och visar upp en bild där hon dricker ett avkopplande glas rödvin.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN