Linda Bengtzings stora familjelycka – bilden visar: ”Underbart”

LINDA BENGTZING

Linda Bengtzing är en väldigt familjär person och två personer som står henne väldigt nära är hennes föräldrar.
Nu berättar hon om familjelyckan!
Linda Bengtzings bröllopsplaner med kärleken Peter
1:13

Efter reklamen: Linda Bengtzings bröllopsplaner med kärleken Peter

(1:13)

Slå på ljud

Linda Bengtzing, 48, är en av Sveriges främsta artister inom pop- och schlager. Med hennes unika energi och dansanta melodier har hon minst sagt fångat svenska folkets hjärtan.

Linda kommer från Gullspång, i Skaraborgs län, men är numera bosatt i Stockholm med familjen. Lindas familj består utav barnen Nils och Vera, och hennes partner Peter Ståhlgren, 47.

Linda och Peter har varit ett par i över tolv år och idag lever de ett stillsamt familjeliv. Linda delar ofta med sig av bilder från vardagen i sociala medier.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så träffade Linda Bengtzing sin partner Peter Ståhlgren

När Linda gästade podcasten Bathinas skilda möten med Bathina Philipson berättade hon hur det var att träffa sin man Peter – som då var i en relation.

– Han snodde jag från en tjej som inte var alert nog, sa Linda skämtsamt i podden.

Linda berättade däremot att den här situationen inte är något som hon har dåligt samvete över, eftersom inget hände mellan dem förrän Peter hade gjort slut med ex-flickvännen.

– Det han visade då när vi blev kära och de fortfarande var tillsammans var en otrolig respekt. Ingenting hände mellan oss förrän han hade lämnat henne, sa Linda i podden.

Nu har det gått några år sedan dess och Linda har tidigare berättat för Hänt att situationen med Peters ex är ett avslutat kapitel.

Exklusivt
Arvingarna-profilens stora bebislycka: ”Allt har gått bra”

Linda Bengtzings familjelycka – bilderna visar

Att Linda Bengtzing är en familjär person är ingen hemlighet och nyligen var hon på plats i staden där hon växte upp – nämligen hemma hos föräldrarna.

”Att vara hemma. Hos Mamma och Pappa. Värdefullt och underbart. Ni ser vad jag behöver när inte ens jag gör det. Älskar er!”, skriver Linda och i kommentarsfältet är följarna lyriska över Lindas härliga nyhet.

”Men åhh vad jag älskar det här inlägget!!!”, skriver en person.

”Bästa M o B vet vad ett barn behöver”, skriver en annan.

”Så underbart för dig! Önskar att mina vore kvar!! Kram”, skriver en tredje.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN