Penny Parnevik om stora förändringen med sonen Atticus

Penny Parnevik och Atticus
Småbarnsmamman Penny Parnevik är en av deltagarna i Let's dance 2020.
Nu berättar realityprofilen att hennes vardag blivit ännu mer hektiskt efter sonen Atticus stora förändring.
– Jag kan inte lämna honom själv längre, säger hon.
Annons

2019 var ett stort år för realityprofilen Penny Parnevik, 23, och pojkvännen Douglas Murray, 40. De hann både förlova sig och få sitt första gemensamma barn, sonen Atticus.

Det blev ett minst sagt händelserikt år för Pennys del, men hon har inte saktat ner tempot för det. Just nu har Penny fullt upp med Let’s dance, där hon tävlar ihop med proffsdansaren Jakob Persson, och planerar även inför bröllopet med Douglas, som paret hoppas ska äga rum i juli.

Annons

När Penny gästade Nyhetsmorgon för ett par veckor sedan hintade hon om att hon och fästmannen är sugna på bebis nummer två. Programledaren Jenny Strömstedt, 47, frågade då om det är så att Penny redan är gravid, varpå hon svarade:

Annons

– Nej, men jag vet inte. Men jag hoppas för jag vill verkligen ha fler barn.

Penny Parnevik om sonens förändring

I nuläget verkar det dock som att Penny Parnevik främst fokuserar på att få sin vardag att gå ihop. Hennes schema är av förklarliga skäl fullspäckat och att delta i Let’s dance kräver en hel del övning.

På Pennys Youtube-kanal delar hon med jämna mellanrum med sig av vad hon har för sig om dagarna. I sin senaste vlogg får följarna hänga med på både dansträningar och mer vardagliga sysslor i hemmet.

När Penny ska ta en dusch förklarar hon att tiden hon tillbringar med sonen Atticus inte direkt har blivit mindre krävande sedan hon påbörjade sin Let’s dance-resa. Sonen har nämligen precis lärt sig att krypa – något som gör att Penny Parnevik måste ha ständig uppsikt över honom.

Annons

– Just nu ska jag hoppa in i duschen. Atticus hänger här för att han har nämligen lärt sig hur man kryper så jag kan inte lämna honom själv längre. Så han får hänga med mig när jag duschar, säger Penny Parnevik i videon.

FOTO: Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…