Penny Parnevik om ilskan mot Douglas – efter kampen med sonen

Penny Parnevik om ilskan mot Douglas Murray – efter kampen med sonen
Penny Parnevik blev mamma för första gången i augusti när sonen Atticus kom till världen.
Det nya livet som småbarnsförälder är inte helt enkelt, hon har varit öppen med de tuffa känslor hon upplever – känslor som också gått ut över fästmannen Douglas Murray.
Annons

I mitten av augusti blev Penny Parnevik, 22, och Douglas Murray, 39, föräldrar för första gången. Trots den stora lyckan över att sonen Atticus äntligen kommit till världen har det nya livet som mamma också varit tufft för Penny. I ett ärligt inlägg en månad efter Atticus födsel beskrev hon sina känslor:

Annons

”Att vara mamma är det mest tuffa men även det finaste jobbet på jorden. Jag försöker mitt bästa för att var en bra mamma, fästmö, syster, dotter och vän – men ibland känner jag av stressen som byggts upp och jag börjar gråta som en liten flicka. Så om du ser mina roliga bilder här med Atticus, snälla kom ihåg att detta är från dagar där jag har känt mig utslagen redan vid klockan 9 på morgonen”.

Annons

I podcasten Babykaos berättar hon nu om problematiken med amningen. Hon har tyckt att amningen varit riktigt tuff och det blev inte bättre av att ständigt bli väckt på grund av just det – att sonen var hungrig och hon behövde amma. Trots att Douglas Murray var hjälpsam med sonen, och förberedde honom inför varje amning, så blev det påfrestande för Penny.

– Jag minns att han väckte mig och bara ”han är hungrig, det är dags att amma”. Och jag bröt ihop, och bara ”jag vill inte göra det här”, säger hon i podcasten.

Så har sonens födsel påverkat kärleksrelationen

Det hela gjorde att hon blev arg på Douglas – även fast hon var medveten om att det inte var hans fel.

Annons

– Det var också så svårt för vårt förhållande. Jag tyckte inte amningen var så kul. Våra konversationer baserades på att han hämtade mig när Atticus var hungrig. Det gjorde att jag blev arg på Douglas, säger Penny Parnevik och fortsätter:

– Det är inte hans fel, men jag blev väckt varje gång av att Douglas säger att vår son var hungrig. Så jag blev så här ”fuck you”. Det var inte hans fel, men jag blev så irriterad på honom.

Efter att sonen Atticus kom till världen har relationen mellan de nyblivna föräldrarna påverkats, som den i många fall gör. Hon förklarar att Douglas har varit bättre på att vårda deras kärlek än hon, att hon inte riktigt varit sig själv.

– Han har varit bättre på det, jag får jobba på det.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…