extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Penny Parnevik om att flytta tillbaka till USA – nu berättar hon: ”Ett äventyr”

28 okt, 2022 
Douglas Murray och Penny Parnevik
Penny Parnevik är bosatt i Sverige tillsammans med sin make och sina två barn.
Men hela sin uppväxt tillbringade hon i USA.
Nu svarar hon på frågan om en eventuell flytt tillbaka till USA med familjen.
Annons
Ändringen: Penny Parnevik tar över Katia Mosallys plats – egna orden
Ändringen: Penny Parnevik tar över Katia Mosallys plats – egna orden

År 2019 gick det före detta hockeyproffset Douglas Murray, 42, ner på knä och friade till Penny Parnevik, 25.

– Douglas hyrde en privat strand för dagen och en servitör som kom varje timme för att fråga om vi ville ha något. Vi åt frukost, solade, badade och läste våra böcker och då somnade jag, berättade Penny i podcasten Pillowtalk.

Sedan dess har en hel del hänt. Tillsammans har paret fått barnen Atticus, 3, och Pebble, 1. Dessutom så gick det stora kändistäta bröllopet av stapeln i somras och de förklarades som äkta makar. Om man ska tro på bilderna som publicerades under den stora dagen såg det ut att varit en fantastisk dag för det nygifta paret.

Så blev familjen Parnevik kända

Penny är dotter till det före detta golfproffset Jesper Parnevik och hustrun Mia Parnevik.

Annons

Hon växte upp tillsammans med föräldrarna och sina syskon Peg, Phoenix och Phillipa på andra sidan atlanten i USA. Hela familjen har blivit stora profiler efter att de hade sin egen realityserie Parneviks som pågick i fyra säsonger.

Dessutom medverkade Mia i årets säsong av Let's dance – men blev dessvärre det första paret att tvingas lämna tävlingen.

Penny Parneviks besked om en eventuell flytt till USA

Nu är familjen utspridda och föräldrarna är fortsatt bosatta i USA. Penny däremot bor i Stockholm tillsammans med sin make och sina barn.

När influensern nyligen hade frågestund på sin Youtube-kanal så fick hon en fråga om de någonsin kommer att ta sitt pick och pack och flytta tillbaka till USA. Det verkar däremot inte vara något som är varken planerat eller något som Penny vill.

– Nej, eller alltså jag vill inte. Just nu i mitt liv har jag inget behov av att flytta tillbaka till USA, jag har ingen längtan eller något sådant. Absolut har jag en längtan att hälsa på mamma och pappa i deras nya hus och allt sånt där. Men jag har absolut ingen lust att bo där, säger Penny och forsätter:

Annons

– Sen så har jag alltid sagt att om det kommer något jobberbjudande, speciellt för Douglas kanske som är omöjligt att tacka nej till skulle dyka upp. Gud jag är uppvuxen i USA där jag känner mig mer amerikansk än svensk så hade det visat sig att vi måste flytta tillbaka till USA så hade jag lätt. Och jag hade inte haft några problem och hade sett det som ett äventyr. Men jag bara trivs med mitt liv i Sverige just nu, och upplägget med barnen och jobb och så, och årstider och familj nära.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons