LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pelles stora lögn i Robinson – vågade inte visa sin personliga sak för killarna

03 apr, 2024 
Pelle tog med sig ögonbrynsfärg till Robinson och det har väckt många frågor.
Nu berättar han varför han tog med sig det och om lögnen till laget.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Edward Bloms hårda känga till Robinson: ”Dagisbarn”Brand logo
Edward Bloms hårda känga till Robinson: ”Dagisbarn”

Pelle Flood, 29, är en av deltagarna i årets säsong av Robinson och han har minst sagt vunnit tittarnas hjärtan. Hans härliga jargong och kloka personlighet gör honom till en riktig vinnare i mångas ögon.

Men det finns en sak kring Pelle som har väckt frågor. Nämligen varför han valde att ta med sig ögonbrynsfärg som sin personliga sak.

– Ja, främst tog jag med mig det för att om jag skulle vara med i tv i två månader (förhoppningsvis!), så ville jag vara snygg. Det är väl i finalen som man vill vara som snyggast, det är ju då flest personer kollar, säger Pelle till Hänt.

Därför tog Pelle med sig ögonbrynsfärg till Robinson

Att vara snygg i tv är alltså den främsta anledningen. Men det fanns faktiskt andra aspekter också som gjorde att Pelle tog med sig just ögonbrynsfärg.

Annons

– Så det var första anledningen men sedan så tänkte jag också att det är en kul grej som man kan "bonda" över. Många av grabbarna kanske har lite för ljusa ögonbryn så då tänkte jag att de kan få se "oj vad snygg jag kan bli", förklarar Pelle och skrattar.

Den tredje anledningen är att det inte egentligen var något som Pelle behövde hemifrån så då kunde han lika gärna köra på något roligt.

– Det ska ju helst vara något kul eller personligt och för mig finns det inget sentimentalt eller så som jag behöver hemifrån. Utan det här är ju bara två månader och de månaderna klarar jag mig utan någonting egentligen. Så då ville jag ta med mig något lite mer kul istället, säger han till Hänt.

Pelle ljög om personliga saken – rädslan för killarna

I den här Robinson-veckan kan man se att Pelle stolt visar upp sin personliga sak, men från början var det faktiskt ingen självklarhet. Faktum är att han var rädd för hur killarna skulle reagera.

Annons

– Jag var livrädd när jag anade att det var tjejerna mot killarna. Då var jag såhär ”nej de här killarna kommer säkert vara grabbiga skogshuggar-killar med fotboll och sådana grejer”, säger Pelle och fortsätter:

– Så jag ljög faktiskt till killarna i laget i början och sa att jag hade förlorat ett vad mot min syrra där hon då fick välja min personliga sak och att hon skulle ha valt den här för att jävlas med mig. Jag vågade inte erkänna att jag hade valt den själv. Men sedan märkte jag ju att killarna var snälla och då vågade jag erkänna.

Pelle har ett Tiktok-konto som blivit väldigt populärt.

FOTO: TV4

Annons