LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Deltagaren avslöjar sanslösa bluffen i Robinson – får sova i partytält

31 mar, 2024 
pål robinson
När man röstas ut ur Robinson får man en natt på sig att bestämma om man vill till Gränslandet eller inte. Nu avslöjar Pål en bluff.
– Man får ju liksom bara sova i ett party-tält på en strand, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Pelle i tårar – reagerar på finaldramatBrand logo
Robinson-Pelle i tårar – reagerar på finaldramat

Pål Schakonat, 30, är en av deltagarna i Robinson 2024 och i kvällens öråd var chocken total när han röstades ut av lagkamraterna i Lag syd.

– Det klart man blev chockad. Grejen är ju att de flippade typ en kvart innan båten kom som vi skulle åka till örådet med. Men vem de skulle flippa med var ju inte självklart, så att det blev mig var ju bara så här "vad fan", säger Pål till Hänt och fortsätter:

– Att se sitt namn på lapp efter lapp var ju Robinson-döden.

Där sover deltagaren som röstas ut ur Robinson

Årets säsong utspelar sig i Filippinerna på öde öar och när man åker ut ur Robinson har man alltid ett val att få komma till Gränslandet. För att ta det beslutet får man sova på saken i en natt och den natten var helt horribel, berättar Pål.

Annons

– Man får ju liksom bara sova i ett party-tält på en strand, nära örådet. Då är det en filippinare som vaktar. Så det är bara du och dina tankar liksom, berättar Pål för Hänt.

Att man får sova i ett partytält är något som tittarna aldrig får se och så har det inte heller varit tidigare säsonger.

ROBINSON 2024
Påls fackla släcks.FOTO: TV4

Pål om Desirées beslut – tackade nej till Gränslandet

När man ligger i det där tältet är det med andra ord den mentala styrkan som behövs. Hur ska man hitta motivation till att fortsätta?

– Resten av laget åker ju hem till sin strand och så sitter man där helt ensam och man sitter bara och tänker "jag förlorade Robinson precis, det är ju det här jag drömt om och nu ska jag åka ut". För man tänker ju att man åker ut även om Gränslandet finns, säger Pål.

Förra veckan var det Desirée Forsberg Fors, 32, som fick lämna tävlingen och hon valde att tacka nej till Gränslandet. Pål förstår henne.

– Det är ju helt horribelt så jag fattar ju varför Desirée valde att dra. För liksom, bara att stålsätta sig och man tänker "kommer det vara så här min Robinson var". Man ligger ju med de tankarna och då vill man ju inte vara med, säger han.

Nu återstår det att se om Pål tackar ja till Gränslandet eller inte.

FOTO: TV4

Annons