Peg Parneviks oväntade avslöjande om brodern Phoenix

Peg Parneviks oväntade avslöjande om brodern Phoenix
I veckans avsnitt av podcasten Pillowtalk kommer systrarna Peg och Penny Parnevik in på brodern Phoenix kärleksliv. – Ja, de har gjort slut, säger Peg i podcasten.
Annons

Medlemmarna i familjen Parnevik gjorde sig kända för hela svenska folket då de i en realityserie med samma namn bjöd in olika kända ansikten till familjens hus i Florida. I Parneviks fick tittarna följa familjen bestående av Jesper, hustrun Mia, 51, och barnen Peg, 23, Penny, 22, Philippa, 20, och Phoenix, 18.

Annons

Efter programmets sista avsnitt har familjen fortsatt göra succé. Inte minst äldsta dottern Peg har tagit Sverige med storm då hon med sin musik fyller arenor och konserthus.

Även Penny har varit högaktuell den senaste tiden då hon var en av deltagarna i årets Let’s dance.

Jesper Parnevik om sorgen

Men sonen Phoenix har det varit relativt tyst om. Då han under förra året skulle ta sin examen i USA skrev pappa Jesper Parnevik ett ärligt inlägg på Instagram:

Sista skoldagen (examen är i juni) och sedan är alla barnen borta. Mia gråter (som alltid) och jag önskar att jag vore där. Golf har gett mig mycket i livet, men ögonblick som det här gör att jag också inser vad jag har missat … skolpjäser, konserter, sportevenemang och höjdpunkter och dalar, födelsedagar, sjukdagar, glada dagar och semester med familjen …“, skriver Jesper Parnevik på Instagram.

Avslöjandet om brodern Phoenix

Sedan 2015 har Phoenix varit i en relation med flickvännen Naia Mader. Men i det senaste avsnittet av systrarnas Penny och Pegs podcast Pillowtalk avslöjar de en ny detalj om broderns kärleksliv.

– Vi har ju fått väldigt många frågor om Phoenix och Naia har gjort slut, säger Peg och fortsätter:

– Och ja det har dem, de gjorde slut typ i januari. Han dejtar andra. När han känner för det eller om någon verkar superintressant. Han är väldigt lugn och har mycket känslor.

 

Annons

 

 

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…