Peg Parneviks ord om Douglas Murray

Peg Parneviks ord om Douglas Murray
Peg och Penny Parnevik har tagit Sverige-scenen med storm.
Men när Pennys make Douglas försöker ge råd om hur systrarna kan sköta sitt arbete resulterar det i ett gapskratt – något han inte uppskattar. – Han blev så förbannad, säger Peg i senaste avsnittet av Pillowtak – med Peg och Penny.
Annons

Det är inte många som har kunnat missa familjen Parneviks. Genom sin serie med samma har mamma Mia Parnevik, pappa Jesper Parnevik och de tre barnen Peg Parnevik, Penny Parnevik, Phillipa Parnevik och Phoenix Parnevik letat sig raka vägen in i svenskarnas hjärtan. Speciellt döttrarna Peg och Penny har under den senaste tiden varit högaktuella då Peg har släppt flera hitlåtar medan Penny var en av deltagarna i årets Let’s dance.

Annons

Tillsammans har dem podcasten Pillowtalk – med Peg och Penny där de uppdaterar sina lyssnare om sin vardag. I veckans avsnitt har de bestämt sig för att reda ut hur det ligger till med varandras relationer. Båda systrarna är sedan många år tillbaka där Peg är tillsammans med tv-profilen Kristin Kaspersens son Filip Lamprecht och Penny lever tillsammans med blivande maken Douglas Murray och deras lille son Atticus, 1.

Annons

Och det är just Douglas som till mångt och mycket står på agendan till veckans avsnitt av podcasten.

Peg Parneviks ord om händelsen

Anledningen är en situation som dykt upp då systrarna ätit middag tillsammans med Filip. Under kvällens gång har samtalet kommit in på arbete och hur Peg och Penny ska kunna utvecklas. Då Filip blir lämnad utanför diskussionen sitter han under en längre stund tyst.

– Det var ju saker som vi kände oss stressade av i vårt arbete. Så han kände väl liksom att han inte hade något att tillföra, förklarar Peg om sin pojkväns uppförande.

Men när Douglas kliver in i rummet blir stämningen helt annorlunda då han plötsligt vill vara delaktig i systrarnas konversation, något som Peg tyckte var lite underligt.

Annons

– Douglas kommer in mitt i konversationen och förstår inte riktigt vad vi pratar om. Sen har jag sagt något om business och då hoppar han in och ba ”kan jag få ge lite råd”?, säger Peg och fnissar lite.

“Han hade ju rätt”

Det som händer sedan är att Penny ljudligt möter Douglas erbjudande med en suck – en gest som han inte direkt uppskattar.

– Han blev så arg. Eller inte jättearg men han blev så provocerad. Nej! Han började ge sina råd, det ar ännu värre. Han ville verkligen berätta för mg vad han hade för erfarenhet och perspektiv, säger Peg och fortsätter att berätta om händelsen som resulterade i att systrarna bröt ut i ett gapskratt.

För att inte totalt hänga ut sim blivande make försökte dock Penny neutralisera situationen.

Annons

– Ja men alltså grejen är, han hade ju rätt, säger hon beskyddande.

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…