Peg Parneviks chock efter upptäckten under Pennys graviditet

Peg parneviks misstankar om Pennys graviditet
Strax efter förlovningen med Douglas Murray i februari avslöjade Penny Parnevik för omvärlden att paret väntar sitt första barn som beräknas komma i augusti. I podcasten Pillowtalk ifrågasätter systern Peg Parnevik om det verkligen bara ligger ett barn i magen.
Annons

Hösten 2017 avslöjade Penny Parnevik, 22, att hon träffat kärleken, men var till en början var hon mycket hemlighetsfull gällande vem det var som fångat hennes hjärta. I ett inlägg på sin blogg förklarade hon att han också var en offentlig person, och att hon därav inte ville berätta för mycket om honom på en gång.

Annons

Men några månader senare avslöjade hon att mannen i hennes liv heter Douglas Murray, 39, och en känd före detta hockeystjärna som spelat i NHL. Trots att den romantiska kärleken mellan paret var ny så var det längesedan de träffades första gången eftersom att Douglas är en vän till familjen.

Sedan kärleken blev offentlig har de hunnit flytta ihop och i februari förlovade paret sig efter att Douglas gick ner på knä. Strax efter att förlovningen gjordes offentlig, avslöjade Penny via sin Instagram att paret väntar sitt första barn.

Annons

Penny har flera gånger, i både podcasten Pillowtalk som hon driver ihop med systern Peg Parnevik, 23, och i familjens reality-program Parneviks, berättat om sin stora dröm att bli mamma.

Och den 22 augusti är det efterlängtade barnet beräknat att välkomnas till världen.

”Varför är magen så stor?”

Penny bor i vanliga fall i Kalifornien, men är just nu i Florida och där kommer hon och Douglas flyttat in under en tid tills bebisen föds och även efter det.

Den senaste veckan har Penny publicerat bilder från villan på exklusiva ön Jupiter i Florida, där umgås hon med bland annat pappa Jesper Parnevik, 53, och lillasyster Philippa Parnevik, 20, som har sommarlov från studierna i New York.

Annons

I podcasten Pillowtalk frågar Peg vad hon gjort den senaste veckan i Florida, men innan Penny hinner svara blir hon avbruten.

– Din navel ser helt galen ut! Vad händer med din mage? Det ser galet ut, säger Peg Parnevik.

Penny säger att gravidnavlar verkligen kan se ut som att de liksom pressas ut från magen, men Peg kan ändå inte släppa hur stor hon tycker att Pennys mage blivit.

– Men alltså förlåt, varför är din mage så stor? Ska den vara så stor? Jag undrar bara för att det känns som att den är orimligt stor för en bebis. Är vi säkra på att det inte är två?, frågar Peg.

Men Penny är i sin tur säker på att hon bara väntar ett barn.

Annons

– Man kan ju inte ens missa det nuförtiden tänker jag. Det är ju omöjligt, säger Penny Parnevik.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…