Peg Parneviks ärliga ord om relationen med Filip

Peg Parnevik och Filip

Peg Parnevik och Filip Lamprecht Kaspersen har spenderat fyra år tillsammans.
I en intervju med Hänt berättar nu artisten om sina tankar kring relationen.
– Det kommer nog dröja ett tag innan jag är helt redo att ”settle down", säger Peg till Hänt.

Artisten Peg Parnevik, 24, blev ett välkänt ansikte för det svenska folket när hon och familjen medverkade i sin egna tv-serien Parneviks på TV3 och Viafree. Sedan flera år tillbaka har Pegs stora fokus legat på musiken. Idag släpper hon musik under sitt egna namn men är även en del av duon Gammal.

Pegs egna ord om måendet

År 2016 blev Peg tillsammans med Filip Lamprecht Kaspersen, vars föräldrar är Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht. Paret har nu varit tillsammans i fyra år och lever vissa perioder av sitt förhållande på distans eftersom att Peg delvis arbetar i USA.

Men under sommaren har Peg varit hemma i Sverige, vilket inneburit mer tid för paret ihop. Däremot har hennes mående inte varit på topp. Härom veckan delade Peg med sig av ett inlägg på Instagram där hon berättade att hon skulle ta en paus från sociala medier. När Hänt når artisten berättar hon om hur hon mår just nu och pandemin visar sig ha tagit hårt på henne.

– Det går i vågor! Men har ju mycket ångest vanligtvis så de här tiderna har inte varit så snälla på mitt psyke. Tror det är en mix av att inte få vara på turné, är orolig för framtiden och familjen såklart. Sen har jag inte mått skitbra i min ätstörning senaste tiden. Det blir alltid svårare när det är sommar men jag kör på och försöker komma ihåg varför jag blev ”frisk” till och börja med! Men sommar och sociala medier kan påverka en ganska mycket om man redan har problem med mat och träning, säger Peg.

”Det kommer nog dröja ett tag”

Den förändrade våren har även resulterat i att Peg haft mer tid till att tänka över framtiden för sitt förhållande med Filip. När Peg får frågan om hur kärlekslivet går förklarar hon tankarna som har uppkommit.

– Det går bra! Men det är någonting med de här tiderna, att man haft mer tid att reflektera över vad man vill i livet och vart man är på väg osv. Och med min syster och många vänner som gift sig eller fått barn, man blir ju inspirerad till att planera framtiden lite mer, samtidigt som jag är inte ens nära där jag vill vara i karriären. Så det kommer nog dröja ett tag innan jag är helt redo att ”settle down.” Men jag är verkligen lyckligt lottad att jag har så mycket kärlek i mitt liv, säger Peg.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT